Safrina București: informație medicală de interes,invitați de calitate, eleganță și interactivitate


Peste 150 de persoane din domenii precum cel bancar, asigurări, industria farmaceutică, au ales să facă parte din familia Safrinei, o comunitate a femeilor puternice, moderne, informate și dedicate unui stil de viață sănătos. 

Pe 12 iunie a avut loc la Hotel Howard Johnson București a 25-a ediție a Safrina, serie de evenimente de informare medicală a publicului larg, organizată de compania de comunicare medicală Houston NPA. Și cu această ocazie a fost creat un spațiu confortabil dedicat comunicării dintre specialiști și invitate, un eveniment util, în care au fost transmise informații și mesaje practice, care vor determina un impact benefic în viața cotidiană a participanților. 

Printre lectorii care au ales să le fie alături organizatorilor la această ediție s-au aflat: Dr. Rareș Nechifor, Dr. Aura Vlăduți, Dr. Marișca Marian, Dr. Valeria Herdea, Dr. Cătălina Panaitescu, drd. Andra Dinu, Dr. Miruna Lovinescu, Dr. Ana Maria Nițulescu, Dr. Valentina Contanu, Dana Jeba, Bianca Corau, Monica Simion si Teodor Vărban, Adriana Radu. Evenimentul a fost moderat de vedeta TV Simona Bălănescu și de dr. Maria Szerac, CEO Houston NPA. La eveniment au mai fost prezenți Luminița Gheorghiu, președintele Ligii pentru Promovarea si Apărarea Drepturilor Persoanelor cu Handicap din Romania și Dr. Nicolae Iordache-Iordache, autor al primei cărți  de branding în medicină din Romania “Cine esti tu, doctore?”.

Au fost abordate teme de actualitate pentru femeia modernă, despre provocările cu care fiecare dintre noi se confruntă din punct de vedere al sănătății, al vieții de familie și celei profesionale și despre preocupările legate de frumusețe și stilul de viață pe care îl abordăm. Printre principalele subiecte: terapia fibromului uterin, suplimentele alimentare benefice sănătății, cancerul de col uterin și infecția HPV, autoexaminarea sânului și controalele periodice în funcție de vârstă, sănătatea și siguranța pielii, respectul reciproc în sistemul medical, mituri și sfaturi despre cosmetice și dermatocosmetice, sănătatea piciorului și alegerea încalțămintei potrivite, tehnici de make-up, puterea femeii lider.

„Safrina înseamnă informare pe teme de sănătate și frumusețe, transmisă în mod interactiv. Din cauza timpului insuficient dedicat consultațiilor, dar și expunerii pacienților la informațiile neavizate de pe internet, de cele mai multe ori devenim confuzi, nu știm cui să ne adresăm, iar atunci cand o facem nu știm ce să întrebăm mai întai. Așa s-a născut acum 5 ani Safrina și acesta este principiul care stă la baza acestui eveniment: comunicarea nemijlocită între specialiști și participanți într-un cadru relaxat, clarificarea unor concepte și transmiterea unor informații de calitate care sperăm să aibă un impact de bun augur în viața de zi cu zi a celor care participă la Safrina. Putem spune că avem în mare parte un public fidel, care așteaptă cu nerabdare fiecare ediție pentru a afla alte informații proaspete, a mai cunoaște noi oameni și parteneri de afaceri, pentru a mai pune bazele unor noi prietenii, pentru a discuta deschis cu specialiștii prezenți, iar acest lucru nu poate decat să ne bucure, să ne confirme că suntem pe drumul cel bun și că e nevoie de astfel de context de comunicare și interacțiune” a declarat dr. Maria Szerac, CEO Houston NPA.

Următoarea ediție a Safrina București este pe 23 octombrie. Pentru detalii și înscrieri: carmen.munteanu@houston.ro, evenimente@houston.ro, www.houston.ro.  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu