BRAIN Careers: oportunitatea tinerilor neurochirurgi de a face performanță în România

BRAIN Institute, centrul specializat în neurochirurgie găzduit de Spitalul Monza, lansează BRAIN Careers, programul dedicat mediciloraflați în ultimul an de rezidențiat în neurochirurgie din centrele universitare dintoată țara. 

Cei mai promițători tineri neurochirurgi au șansa să învețe alături de dr. Sergiu Stoica și de echipa pe care o coordonează — echipă formată din cei mai experimentați specialiști din neurochirurgia românească modernă. Trei dintre participanții la program vor câștiga premii dedicate studiului în valoare totală de 5.000 de euro, iar câștigătorul locului întâi va avea oportunitatea de a se angaja la BRAIN Institute.

“Neurochirurgia modernă este compusă din mai multe subspecialități. După modelul clinicilor universitare din America de Nord, îmi doresc săavem în echipă cel puțin cinci neurochirurgi, experți pe o anumită patologie(vascular, tumori profunde, oncologie, funcțional, spinal etc.). De asemenea, ne dorim ca BRAIN Institute să devină cel mai important centru de educație pentru tinerii neurochirurgi din Europa de Est”, a spus dr. Sergiu Stoica, fondator, BRAIN Institute.

“Programul BRAIN Careers face parte din promisiunea pe care am făcut-o încă de la lansare: formarea tinerilor neurochirurgi la standardele practicate în cele mai bune centre de neuroștiințe din lume. Căutăm vârfurile de generație care să se alăture eforturilor noastre de a contribui la modernizarea neurochirurgiei românești”, a spus Ionuț Pătrăhău, fondator, BRAIN Institute.


În perioada 12-20 iunie, rezidenții se pot înscrie, cu un CV și o scrisoare de intenție, la careers@braininstitute.ro sau completând formularul online disponibil aici:http://braininstitute.ro/cariere/

În perioada 20-27 iunie au loc interviuri socio-profesionale cu reprezentanții echipei BRAIN Institute: Ionuț Pătrăhău,dr. Sergiu Stoica și dr. Mihai Crăciun. Pe baza interviurilor vor fi selectați zece rezidenți, care vor intra în programul desfășurat în perioada 30 iunie-31 iulie. Rezidenții care vin din provincie vor avea asigurată cazarea și diurna pe parcursul desfășurării programului.

Între 1 și 18 august, se va face o evaluare în urma căreia se vor oferi trei premii în bani dedicați studiului (decontare abonamente publicații de specialitate, deplasări în străinătate pentru cursuri etc.): 2.500 de euro pentru locul I, 1.500 de euro pentru locul II, și 1.000 de euro pentru locul III.Cel mai bun participant la program (locul I) va avea oportunitatea de a se alătura permanent echipei BRAIN Institute. Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 19 august.

Pentru mai multe detalii, accesați paginahttp://braininstitute.ro/cariere/

Despre BRAIN Institute

Pentru prima dată în România, afecțiunile specifice creierului pot fi tratate la standarde internaționale într-un centru specializat în neurochirurgie: BRAIN Institute. Găzduit de Spitalul Monza, BRAIN Institute a fost fondat de către cei mai experimentați specialiști din neurochirurgia românească, echipa medicală fiind condusă de Dr. Sergiu Stoica.

BRAIN Institute este prima instituție medicală privată non-profit din România: toate resursele disponibile sunt reinvestite în îmbunătățirea îngrijirii pacienților și a practicii medicale, precum și în cercetare și educație.

Misiunea BRAIN Institute de a moderniza neurochirurgia din România s-a concretizat într-o primă inițiativă de formare a tinerilor neurochirurgi la standardele practicate în cele mai bune centre de neuroștiințe din lume. BRAIN Careers este programul dedicat mediciloraflați în ultimul an de rezidențiat în neurochirurgie din centrele universitare dintoată țara. Fiind o întreprindere socială, BRAIN Institute are nevoie de sprijinul comunității pentru a dezvolta cât mai mult astfel de inițiative. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu