GENGIGEL® Soluția pentru gingii sănătoase

   
Formula perfectă ce oferă un ajutor de neînlocuit mămicilor care se confruntă cu frecventele afecțiuni inflamatorii la nivelul cavitații orale la copii – ERUPȚIILE DENTARE 

Gengigel® Baby (cu acid hialuronic 0.2%) este o formulă deosebit de utilă, cu gust de lapte și vanilie, special creată pentru a fi pe placul copiilor cu vârsta între 0-6 ani.

Conform recentelor studii epidemiologice, nu numai adulții ci și nou născuții, sugarii, copiii și adolescenții suferă adesea de afecțiuni ale gingiei și ale țesutului ce suportă elementele dentare (periodonțiu). Problemele dentare apar când "dinții de lapte" erup prin mucoasa gingivală; trauma este de obicei minoră, dar cauzează un discomfort constant copilului.

Spațiul gingival din jurul dintelui care erupe poate deveni inflamat semnificativ, cu serioase consecințe (durere, infecții).

Gengigel® Baby este indicat in erupțiile dentare,  acționând prin accelerarea procesului de vindecare, reducerea durerii, aderarea la mucoasa gingivală și crearea unei pelicule protectoare. Aportul de acid hialuronic accelerează rata de reconstrucție a țesutului obținându-se astfel suportul necesar unei vindecări rapide.

Acidul hialuronic este o substanță pur fiziologică lipsită de toxicitate și poate fi utilizat fără restricții de către copii. 

Gengigel® Baby  are un înalt  profil de siguranță: nu conține conservanți, coloranți, alcool sau zahăr și nu prezintă contraindicații, efecte secundare sau interacțiuni medicamentoase.

Zendium Kids 0-5 ani 

Protejați dinții de lapte!

Deoarece smalțul “dinților de lapte” are o structură mai puțin rezistentă, riscul producerii cariilor este mai ridicat. Cariile apărute la “dinții de lapte” pot avea efecte negative asupra dinților permanenți. 

De aceea este foarte importantă spalarea dinților încă de la aparițila lor.
  • Pasta de dinți special creată pentru copii de până la 5 ani
  • Conține fluor în cantitate recomandată de medicii dentiști (500ppm F) 
  • Conține enzimele specifice salivei contribuind astfel la intărirea și activarea  mecanismului natural de apărare a cavitații bucale
  • Are un gust plăcut adorat de copii
  • Nu conține agentul spumant SLS (sodium laureat sulfate), neafectând astfel rolul protector al salivei
  • Conține COLOSTRUM – element cheie în activarea și menținerea pe perioada dintre periaje a capacitații antimicrobiene a salivei
  • NU NECESITĂ CLATIRE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu