SAPTAMANA PREVENTIEI CARDIOVASCULARE

Fundatia Romana a Inimii si Societatea Romana de Cardiologie sarbatoresc SAPTAMANA PREVENTIEI CARDIOVASCULARE, in perioada 10-16 februarie 2013.

In cadrul acestei campanii, vor avea loc activitati de screening si promovare, in randul publicului larg, a stilului de viata sanatos, ca parte a programului national de preventie a bolilor cardiovasculare.
Tot in Saptamana Nationala a Preventiei Cardiovasculare se va organiza Gala Inimii, eveniment caritabil ce are ca scop aducerea in atentia invitatilor, atat factori de decizie din sistemul medical si mass-media, cat si membri ai Parlamentului, importanta masurilor de preventie pentru reducerea mortalitatii cauzate de bolile cardiovasculare.

Ca in fiecare an, la Gala Inimii  vor participa personalitati de marca din domeniul medical, presedinti ai societatilor medicale implicate in Forumul National de Preventie, membri ai Parlamentului, reprezentanti ai Ministerului Sanatatii, ai Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului,  ai Parlamentului European, persoane publice si parteneri de afaceri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu