Queisser Pharma lansează noi produse: Imunoprotect şi Imunoprotect Junior

Compania Queisser Pharma lansează noi produse: Imunoprotect şi Imunoprotect Junior pentru protecţia optimă şi de durată de care are nevoie sistemul imunitar in special in sezonul rece cand riscul de îmbolnãviri este crescut datoritã frigului, umiditãtii, trecerilor bruste de la cald la rece, la care se adaugã alimentatia sãracã în vitamine, stresul si solicitãrile zilnice cãrora trebuie sã le facã fatã atat aducltii dar în special copii în primii ani de scoalã.

Imunoprotect conține în principal ulei de chimen negru, din semințe de Nigella sativa, folosite de mii de ani de popoarele din Orient pentru menținerea sănătății. Acest ulei miraculos are peste 50% acizi grași polinesaturați Omega  6 esențiali în imunitate, protecție celulară și în schimburile metabolice.
 
Pentru eficiența maximă, produsul mai are în compoziție Vitamina E, Biotină și Seleniu. Vitamina E și Seleniul joacă un rol important în protecția celulelor de radicalii liberi, iar Biotina intervine în metabolismul grăsimilor și în sănătatea pielii.
 
Combinația complexă a substanțelor active din Imunoprotect de la Doppelherz este unică, fiind în același timp imunostimulatoare, bronhodilatatoare, antihistaminică și antialergică.


În sezonul rece copii sunt mult mai sensibili în fața infecțiilor, pentru că sistemul lor imunitar este incomplet dezvoltat, motiv pentru care se capsulele Imunoprotect Junior de la Doppelherz oferã organismului micutilor  componentele indispensabile ale uleiului de chimen negru, din seminte de Nigella sativa, în combinatie cu Vitaminele A, C, D, E si Zinc.

Uleiul extras din chimen negru contine acizi grasi polinesturati Omega 6, care nu pot fi sintetiz si de cãtre organismul copiilor, dar sunt esentiali pentru metabilismul acestora. Pe lângã acestea Vitamina D este necesarã pentru cresterea normalã si dezvoltarea sistemului osos la copii.

Imunoprotect Junior oferã în special în sezonul rece protec.ia optimã si de duratã de care are nevoie sistemul imunitar.

 Cine este înțelept își întărește imunitatea organismului cu Imunoprotect de la Doppelherz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu