Nou parteneriat incheiat de MediHelp International

MediHelp International anunță un nou parteneriat cu unul dintre cele mai vechi ordine cavalerești din întreaga lume - The Federation of Priories of the Sovereign Order of Saint John of Jerusalem. Începând cu luna septembrie 2012, toți membrii ordinului vor avea acces la asigurări private de sănătate personalizate, atât individuale cât și pentru familiile lor.

„Încheierea acestui partneriat reprezină o deosebită onoare pentru noi. Suntem mândri că MediHelp International va oferi asigurări private de sănătate de top, cu acoperire internațională, pentru toți membrii ordinului. Sperăm că am pus bazele unei relații de lungă durată, acesta fiind doar unul dintre primii pași pe care îi facem în închieierea de parteneriate cu alte organizații naționale și internaționale de  renume ”, declară Sir Zahal Levy, Președinte MediHelp International.

În baza acestui parteneriat, toți membrii ordinului, care locuiesc în 60 de țări, vor putea accesa asigurări private de sănătate cu acoperire internațională, la prețuri speciale. Planurile de asigurare personalizate oferite de către MediHelp International, le aduc membrilor ordinului numeroase beneficii, precum: accesul la servicii medicale într-o rețea extinsă de clinici și spitale colaboratoare cu decontare directă, un call center multilingv accesibil non-stop, precum și coordonare și supraveghere medicală la nivel internațional și servicii rapide de preluare a cazului.

„Planurile de asigurări private de sănătate oferite de MediHelp International pentru membrii ordinului și pentru familiile lor, în peste 60 de țări din întreaga lume, reprezintă una dintre cele mai importante inițiative ale ordinului, create în beneficiul membrilor noștri care depun eforturi constante pentru întrajutorarea celor nevoiași”, declară His Most Eminent Highness Jose, Prince, Grand Master and Head of the State.

Ordinul The Federation of Priories of the Sovereign Order of Saint John of Jerusalem este unul dintre cele mai vechi din lume, creat pentru ajutorarea celor nevoiași și pentru oferirea de servicii medicale. Ordinul a fost înființat în anul 1050 și recunoscut de către Papa în 1113 și activează pe teritoriul a 3 continente, ajutându-i pe cei bolnavi, nevoiași sau refugiați. Pentru recunoaștrea meritelor sale ordinul are acum relații diplomatice depline și este recunoscut oficial de mai multe state.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu