Solutii inteligente pentru un Management Medical Modern, de la Dedalus TeamNet

    Dedalus TeamNet s-a alăturat celor 133 de manageri de spitale şi de reprezentanţi ai autorităţilor din sănătate, la dezbaterea din cadrul  Conferinţei Naţionale de Management Medical Modern - Asigurări de Sănătate, ediţia a XXIV-a, din Poiana Braşov. Parteneriatul cu Oameni şi Companii, organizatorii evenimentului, susţine strategia companiei de a veni cu soluţii prin care să sprijine creşterea calităţii în domeniul serviciilor medicale din România:

    "România ocupă doar locul 31 din 34 de ţări analizate, din punct de vedere al bugetului de sănătate pe cap de locuitor, conform Euro Health Consumer Index 2012 report. Pe lângă deficitului de buget, ne confruntăm şi cu o administrare precară a acestuia. Avem deci nevoie de o gestionare corectă, echilibrată a bugetelor de sănătate şi de atragerea unor fonduri suplimentare, prin casele de asigurări private.

     Informatizarea spitatelor este esenţială pentru un management performant dar şi pentru atragerea bugetelor de la asiguratorii privaţi. Noi venim cu o suită de aplicaţii integrate, ARMONIA®, al cărei obiectiv este să ofere toţi indicatorii necesari unui manager de spital dar şi unui asigurator privat: cost mediu pe procedură, decont pe pacient durata medie de spitalizare, rata de utilizare a paturilor, indicele de complexitate a cazurilor etc.
" Emilian Costaş, General Manager Dedalus TeamNet

     Dedalus TeamNet şi-a afirmat intenţia de a deveni leader de piaţă în domeniul software medical în următorii trei ani, prin furnizarea unei suite de aplicaţii implementată deja în peste 550 de spitale publice şi private din Italia,  dar şi prin parteneriate şi achiziţii.
 
    Compania a fost lansată la finalul lunii august 2012 şi oferă o suită de aplicaţii care acoperă toate nevoile unui spital, dpdv. medical, financiar şi administrativ, salarizare, raportări conform legii şi tablouri de analiză managerială. 

     La această ediţie a evenimentului Management Medical Modern au participat peste 130 de persoane: reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, ai Comisiilor de Sănătate din Camera Deputaților şi Senatului, manageri de instituţii publice şi private din domeniul medical, reprezentanţi ai autorităţilor de sănătate şi case de asigurări la nivel local, reprezentanţi ai colegiilor medicilor, ai asociaţiilor medicale interne și societății civile.
    


 „Conferinţa Naţională de Management Medical Modern, proiect iniţiat în 2007 şi ajuns deja la a XXIV-a  ediţie, oferă oportunitatea de a realiza un dialog concret şi eficient între reprezentanţii instituţiilor sanitare, autorităţi şi specialişti din domeniu, în scopul analizării deficienţelor existente şi identificării celor mai bune soluţii pentru a dezvolta sistemul medical românesc.
    În acest sens, colaborarea dintre OAMENI ȘI COMPANII şi Dedalus TeamNet aduce un plus de valoare Conferinţei Naționale de Management Medical Modern prin abordarea unui subiect legat de tehnologiile şi instrumentele moderne pe care actantii sistemului medical românesc le pot utiliza în folosul cetăţenilor şi în procesul său de modernizare.” Liliana Gherghiceanu, Bucharest Branch Manager Oameni si Compani.
www.dedalus-teamnet.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu