URSOMAX - tableta de supravieţuire -


     Ursomax (Elidor) este mai mult decât un produs fitoterapeutic. Plantele extrase din farmacopeea naturii a arcului carpatin intervin într-un moment critic din viaţa ursului, adică la ieşirea din hibernare.
    
     Epuizat după 6 luni de întrerupere atât a alimentaţiei cât şi a aportului de apă, încărcat de toxine endogene produse prin arderile interne şi cu resursele energetice consumate aproape în totalitate, ursul carpatin va recurge ca soluţie de supravieţuire la ierburile primăverii timpurii pentru a reveni la normal.
    
     Puterea de detoxifiere a Ursomax-ului nu se poate compara cu nici un alt produs de detoxifiere, pentru că nici unul nu poate curăţa mediul intern al unui organism unde s-au acumulat timp de 6 luni atâţia compusi catabolici, pentru ca ei să fie eliminaţi într-un timp atât de scurt.

     Este important de subliniat că detoxifierea se face într-un mod eficient, rapid şi fără alte efecte secundare cum ar fi: colici, diureza excesivă, transpiraţii abundente, etc.

     Calităţile terapeutice ale Ursomax-ului sunt multiple:
  1. La pacienţii cu probleme cardiovasculare este indicat în cardiopatie ischemică cronică, aritmii cardiace, previne accidentele vasculare cerebrale, este antiaterogenic, previne tromboflebitele prin efect fluidifiant şi antiagregant
  2. La pacienţii cu probleme pulmonare are activitate antibacteriană, antifungică şi se indică în tratamentul afecţiunilor pulmonare infecţioase acute şi cronice.
  3.  La pacienţii renali curăţă rinichii şi vezica urinară, elimină excesul de acid uric.
  4. La pacienţii reumatici este indicat în reumatismul cronic degenerativ, inactivează radicalii liberi ca şi mediatorii inflamatori.
  5.  La pacienţii cu probleme gastroenterologice se recomandă în sindroamele diareice acute şi cronice, boala dizenterică, afecţiuni biliare, sindroame colicative, meteorism, parazitoze digestive inclusiv limbrici.
  6.  La pacienţii cu disfuncţie tiroidiană —hipofuncţie, se remarcă după administrarea de Ursomax (Elidor) o adevărată relansare hormonală. Doza de întreţinere în acest caz va fi de 1-2 comprimate administrate dimineaţa.
  7. În cazul pacienţilor obezi, atât la femei cât şi la bărbaţi, administrarea prelungită de Ursomax (Elidor) optimizează greutatea prin mecanisme neuroendocrine. În cazul de obezitate morbidă se pot administra până la 6 tablete pe zi.
  8.  În cazul pacienţilor care îşi doresc să îmbătrânească mai lent eficienţa tratamentului cu Ursomax (Elidor) se remarcă prin puterea antioxidantă, prin reglarea şi optimizarea microcirculaţiei, prin oprirea osteoporozei şi prin reglajele de mare fineţe neurologică, cardiovasculară, pulmonară şi digestivă.
     Spectrul terapeutic al Ursomax-ului este prodigios. Afecţiunile prezentate reprezintă doar o parte din ceea ce poate influenţa favorabil acest produs natural.
     Administrarea produsului pe perioade îndelungate nu induce efecte secundare.

     Recomandarea noastră este ca în afecţiunile acute administrarea să se facă câte 6 comprimate pe zi, adică 2 cpr./ 8 ore, iar în afecţiunile cronice să se administreze câte 2 comprimate, dimineaţa şi la prânz.

Pentru informatii suplimentare puteti contacta si  Farmacist Mioara Duglea, Farmacia Afina:0744 622 587
Dr. Sorin Godeanu, Laboratoarele Elidor



Un comentariu: