Zilele Insuficienţei Cardiace



 Fundaţia Romana a Inimii impreuna cu Societatea Romana de Cardiologie sarbatoresc  Zilele Insuficienţei Cardiace, sambata 12 mai in Brasov si 13 mai in Bucuresti.

  Sub sloganul „Puls Crescut, Risc Crescut!”, Fundatia Romana a Inimii invita publicul larg sa participe la o sesiune educationala interactiva asupra diferentei intre puls si tensiunea arteriala si importanta monitorizarii pulsului ca masura a sanatatii inimii.
  • Sambata 12 mai in Piata Sfatului din Brasov
  • Duminica 13 mai, in Parcul Titan, la intrarea din intersectia Bdul. Liviu Rebreanu cu Str. Campia Libertatii, din Bucuresti

    Incepand cu ora 10.00, in ambele locatii, medici specialisti cardiologi evalueaza gratuit riscul de boala cardiovasculara in functie de puls, masoara gratuit tensiunea arteriala si masoara indicele de masa corporala.

    De asemenea, este organizat un video seminar impreuna cu un medic specialist cardiolog pentru a populariza recunoasterea semnelor insuficientei cardiace  si monitorizare  a pulsului.

    Incepand cu ora 12.00, cu ajutorul unei echipe de dansatori profesionisti sunt organizate ateliere de dans pentru incurajarea activitatii fizice zilnice intr-un mod placut si distractiv.

office@romanianheart.ro

www.romanianheart.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu