Scanarea PET CT poate salva vieţi Acum decontată prin CNAS!

Veste bună pentru pacienții români!

Centrul Medical Neolife reduce prețurile pentru investigația PET CT de la 5.000 de lei, la 4.000 de lei.
Echipamentul PET CT este folosit pentru diagnosticarea, localizarea și identificarea leziunilor tumorale și afecțiunilor cardiologice.

??????????????????????
Investigația PET CT permite o vizualizare perfectă a ţesuturilor bolnave, scurtează durata examinării și identifică leziunile în stadii timpurii.

NOU! Specialiștii Neolife anunță că săptămâna aceasta vor lansa o nouă tehnică imagistică modernă, și anume scintigrafia de miocard. Aceasta este o metodă nedureroasă care permite diagnosticarea a numeroase afecțiuni, atunci când alte tipuri de investigații nu furnizează informații suficiente.
 
neolife 2
Centrul Medical Neolife dispune de o echipă medicală multidisciplinară, formată din medici români și profesioniști străini, specialiști cu experiență în diagnosticarea și tratarea afecțiunilor oncologice. Compartimentul de Medicină Nucleară este condus de medicii primari Marius Ion Cambrea, Ciprut Tudor și Mara Mirvald. De asemenea, centrul este dotat cu echipamente medicale performante, de ultimă generație.

Reamintim că vedeta Centrului Medical Neolife este tehnologia revoluționară TrueBeam, care îmbină radioterapia și radiochirurgia.

5 comentarii:

  1. Exista centru doar in Bucuresti?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua,am avut de curand o problema cu un diagnostic pus gresit de catre o doamna doctor din tara si avand ocazia sa aflu o a doua parere din strainate,am intampinat o serie de probleme legate de acte si traduceri medicale care mi-au provocat o intarziere destul de mare. Stiind ca pentru unele persoane timpul inseamna viata,va recomand cu incredere : http://www.traduceremedicala.ro/ .

    RăspundețiȘtergere
  3. Este extrem de încurajator să auzim despre progresele în domeniul medical, cum ar fi reducerea costurilor pentru investigația PET CT și introducerea noii tehnici de imagistică, scintigrafia miocardică, la Centrul Medical Neolife. Aceste evoluții nu doar că îmbunătățesc accesibilitatea pacienților la servicii medicale avansate, dar și sporesc eficiența diagnosticării și tratării unor afecțiuni complexe. Însă, chiar și cu aceste îmbunătățiri, mă întreb cum poate fi asigurat accesul egal la aceste tehnologii inovative pentru toți pacienții, indiferent de situația lor economică sau geografică? Este vital ca inovațiile medicale să nu devină un lux, ci un standard accesibil tuturor, contribuind astfel la creșterea generală a calității vieții și a sănătății populației.

    RăspundețiȘtergere