Conferinta Nationala de Pediatrie, perioada 1- 4 aprilie 2015

Societatea Romana de Pediatrie organizeaza in perioada 1- 4 aprilie 2015,
Conferinta Nationala de Pediatrie, locatie Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti.

Tema principala: Progrese in Pediatrie
Creditare: 24 credite EMC (puncte obtinute la editiile precedente). Vor exista credite si pentru asistentii medicali, conform OAMGMAMR. ()

Participare: La manifestare sunt asteptati peste 1500 medici participanti cu specialitatea pediatrie precum si medici cu specialitati conexe, plus asistenti medicali.

Programul stiintific va cuprinde urmatoarele sectiuni: Conferinte, Mese rotunde, Simpozioane, Comunicari orale si Postere. Conferintele vor aborda teme de larg interes pentru practica pediatrica precum si aspecte de actualitate din aria patologiei copilului si vor fi sustinute de personalitati de prestigiu din domeniul pediatriei.

Noutati: In cadrul Conferintei Nationale de Pediatrie 2015 va fi organizata o masa rotunda cu tema "Medicatie prescrisa off-label", iar in data de 1 aprilie va fi organizata o sectiune dedicata asistentilor medicali.
                                                                                                                                                                  
Important: Pana la data de 31 ianuarie, taxa de inscriere la conferinta este redusa.

Credite suplimentare: In timpul desfasurarii evenimentului,  abonamentul la Revista Romana de Pediatrie, va putea fi achizitionat cu o reducere de 50%. Abonamentul include 4 aparitii/an si ofera 5 credite EMC, credite suplimentare conferintei.

Pentru mai multe detalii despre conferinta, accesati site-urile www.medica.ro si www.cnped.ro .


Contact:
Iulia Nistoroiu
Project Manager
Telefon: 0742 155 510

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu