Gral Medical desfășoară campania de prevenție a cancerului de sânGral Medical desfășoară în perioada 03.11.2014 – 31.12.2014 campania de prevenție a cancerului de sân „Viitorul depinde de tine. Ia măsuri acum!”.

În fiecare an Gral Medical se implică în lupta contra cancerului prin campanii de informare și prevenție pentru cele mai importante afecțiuni cu care se confruntă românii.
Incidența cancerului mamar în România
Cancerul mamar reprezintă cea mai frecventă formă de cancer întâlnită la femei, cu o incidență în România de 8981 cazuri noi pe an și o mortalitate de 3244 decese anual (Globocan 2012). Mai mult de atât se observă că există un trend crescător de la an la an, iar comunitatea medicală trage un semnal de alarmă că în următorii 3 ani va depași 10000 de cazuri noi depistate în România. Un alt lucru îngrijorător este faptul că din ce în ce mai multe femei tinere se confruntă cu această problemă.
Simptomele și prevenția cancerului la sân
Odată cu apariția tratamentelor moderne oncologice, cancerul mamar se poate trata, însă este foarte important să poata fi diagnosticat timpuriu. Aici intervine informarea și implicarea socială, astfel încât fiecare femeie trebuie să cunoască semnele și simptomele cancerului mamar, să se automonitorizeze și să intre într-un program de prevenție anual.
Cele mai importante simptome ale cancerului mamar sunt: modificări ale texturii pielii, scurgeri mamelonare, deformări ale unui sân, retracția mamelonului, apariția unui nodul. Pentru a ține sub control cancerul mamar, orice femeie poate să apeleze anual la investigații de rutină și să își facă controlul de specialitate anual. Pentru a nu apela la investigații iradiante, cea mai facilă și accesibilă investigație de control este ecografia mamară bilaterală și un consult de specialitate.

Campania „Viitorul depinde de tine. Ia măsuri acum!”

În perioada 03.11.2014 – 31.12.2014 se pot efectua promoțional ecografii mamare bilaterale + interpretare la doar 40 lei în toată rețeaua de centre Gral Medical: București, Ploiești, Focșani, Sibiu, Pitesti, Vâlcea și Craiova. Suplimentar fiecare pacient primește un voucher cu reduceri de 25% la analize medicale pentru un control suplimentar.Voucherul poate fi folosit de titular sau de orice membru al familiei.

Detalii și programări se pot face la *GRAL (*4725) / 021-323.00.00 (02) pe site-ul oficial www.gralmedical.ro sau vă puteți alătura comunității Gral (facebook.com/GralMedical)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu