Omega-3 Concentrat de la Doppelherz® System


“Fiecare om este autorul propriei sănătăţi sau boli  “ spune Buddha

Am învăţat de la eschimoşi că sănătatea inimii este garantată de consumul de acizi graşi Omega-3, prezenţi în pestele oceanic de apă rece.

În România, bolile de inimă constituie principala cauză de deces: mai mult de 60% dintre decesele înregistrate anual în România au fost cauzate de boli cardiovasculare, potrivit ultimului raport al Societăţii Europene de Cardiologie. Paradoxul constă în faptul că, dintre bolile cronice, cele cardiovasculare sunt cel mai uşor de prevenit. Pe lângă o alimentaţie echilibrată, sport şi odihnă, orice persoană ar trebui să consume acizi graşi Omega-3, pe care organismul nu-i poate produce singur. 


Leader-ul pe piaţa de suplimente alimentare pe baza de Omega-3 din Romania*, Queisser Pharma, a lansat de curând un nou produs Doppelherz® system Omega-3 Concentrat din gama sa premium, System. Produsul se caracterizează printr-un nivel ridicat de calitate şi puritate, datorită tehnologiei de extracţie a acizilor graşi Omega-3, denumită PureMaxTM. Acizii graşi Omega-3 sunt extraşi imediat din peştele oceanic sălbatic proaspăt prins, fiind apoi purificaţi cu atenţie de eventualele substanţe toxice (cum ar fi, de exemplu, mercurul). 

Tehnologia PureMaxTM asigură noului produs un grad de concentrare mult mai mare a acizilor graşi Omega-3, respectiv 60%, faţă de 30% cât au, de obicei, suplimentele cu acizi graşi Omega-3. O capsulă conţine 300 de mg EPA şi 200 de mg DHA, alături de 14 mg Vitamina E. Capsulele nu conţin coloranţi, lactoză, gluten.

Acizii graşi Omega-3 constituie un sprijin important:
  • pentru o inimă sănătoasă, 
  • pentru capacitatea de efort psihic, concentrare şi învăţare, indiferent de vârstă, 
  • pentru femei, în timpul sarcinii şi alăptării, 
  • pentru pentru purtătorii de ochelari şi cei care petrec mult timp în faţa calculatorului.

Omega-3 Concentrat de la Doppelherz® System pune la dispoziţia organismului cantitatea optimă de acizi graşi Omega-3, cu doar 1 capsulă / zi. Produsul este disponibil în farmacii, la preţul recomandat de ~ 120 Ron. 

Gama System mai cuprinde şi produsele:
  • Krill Antarctic, care conţine ulei de Krill, obţinut prin procedeul ECO-HarvestingTM dintr-o specie de creveţi mici, Krill (lat.  Euphausia superba) din Antarctica şi 
  • Omega-3 Junior Sirop, cu acizi graşi Omega-3 şi vitamine, destinat preşcolarilor, şcolarilor şi adolescenţilor.

*conform datelor pe piaţă PureMaxTM este o marcă a Croda International PLC, England ECO-HarvestingTM este o marcă a companiei Aker BioMarine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu