Lansarea în România a unui produs cu tradiție și o istorie de 160 de ani - Möller’s Cod Liver Oil Omega-3




Pe 25 septembrie, la Athénée Palace Hilton, a avut loc lansarea oficială a unuia dintre cele mai cunoscute și îndrăgite brand-uri norvegiene - Möller’s Cod Liver Oil Omega-3. Ambasadorul Norvegiei în România, Doamna Tove Bruvik Westberg, prezentă la lansare, a declarat: “Möller’s este un simbol național, o lingură de ulei de ficat de cod pe zi făcând parte din stilul sănătos de viață al majorității norvegienilor, începând din copilărie până spre vârste mai înaintate”. În prezent, Möller’s este numărul 1 în categoria lui în țările nordice, baltice și Polonia. 


Istoria Möller’s a început acum 160 de ani, când farmacistul norvegian Peter Möller (1793-1869) a descoperit și patentat o metodă revoluționară de extracție a uleiului de ficat de cod, cu abur, folosită până în prezent, metodă care asigură o calitate și o puritate excepțională a produsului. Astfel, Möller’s Cod Liver Oil Omega-3 obținea distincții pentru gust și miros încă din primii ani de la lansare: Londra 1862, Copenhaga 1872 – medalia de aur, Philadelphia 1876, Paris 1978 ș.a., farmacistul fiind decorat cu ordinele Vasa și St. 
Olaf din partea Regelui Norvegiei și al Suediei pentru invenția sa.  

Astăzi Möller’s are 2 stele Michelin acordate de către cel mai calificat juriu din lume, iTQi Bruxelles (International Taste and Quality Institute). 


Subiectul de ce organismul uman are nevoie de aport de Omega-3 și de vitaminele D, A, E a fost explicat magistral de către Dna Prof. Dr. Evelina Moraru, Șef Clinică Pediatrie II, Sp. Clinic de Urgență pentru Copii “Sf. Maria” din Iași. De la beneficii cardiovasculare, ameliorarea disfuncțiilor imune, stimularea funcției cerebrale, boli inflamatorii intestinale, boli metabolice, infecțioase, boli vizuale până la integritatea morfologică și funcțională a pielii, beneficii pentru femeie și copil la toate vârstele – toate se obțin printr-un aport corect de Omega-3.  De asemenea, nivelul bun de vitamina D are un rol crucial în multe patologii: diabet, astm, autoimunitate, infecții, naștere prematură.  

Cu doar o lingură (5 ml) de Möller’s Cod Liver Oil Omega-3 / zi se aduce aportul optim de acizi grași Omega-3 (1,1 g) și de vitamina D naturală – 400 UI, cea mai mare concentrație la produsele din această categorie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu