CryoSave, lider european in domeniul celulelor stem lanseaza in Romania, noul kit de recoltare NATALITY

Stocarea celulelor stem recoltate din sangele si tesutul cordonului ombilical al nou-nascutului este o procedura din ce in ce mai utilizata. Aceasta oportunitate nu este valoroasa numai pentru copil insusi, dar creste si posibilitatea de a trata un membru al familiei care ar avea nevoie de un transplant de celule stem si nu le poate utiliza pe ale sale.


Pachetele de servicii CryoSave includ tehnologie si metode unice de transport, procesare si stocare, care ne permit sa oferim produse de calitate celor 268.000 de familii care ne-au ales.

Noul Kit de recoltare NATALITY, a imbunatatit substantial trusele de recoltare, in acord cu cerintele internationale FACT- cea mai prestigioasa autorizatie europeana in domeniul celulelor stem si AABB – autorizatia specifica pentru USA. Probele de celule stem pot fi utilizate de clinici cu renume in tratamente specifice, cu conditia ca aceste probe sa dovedeasca prin autorizatiile bancilor ca au folosit tehnologie, substante si proceduri acceptate si dovedite stiintific. Desi sunt multe banci de celule stem in Europa, putine dintre ele se pot lauda cu acreditari specializate, cum sunt AABB, FACT sau GMP. Chiar si kitul de recoltare si transport contine un sistem steril de clasa II cu marcaj CE. Pastrarea temperaturii constante si optime ale probelor pe timpul transportului, pot face diferenta intre o proba stocata cu succes sau nu. Kitul NATALITY a fost conceput în mod exclusiv pentru CryoSave, având calitatea de a pastra probele recoltate din cordonul ombilical in maxima siguranta, avand un sistem unic de autoracire.

Frederic Amar, Președintele CryoSave, a comentat: CryoSave, principala unitateinternațională de procesare și criogenare de celule stem și cea mai mare bancă de celule stem de din Europa continuă sa își sporească acoperirea forței de reprezentare in toata lumea. Lansarea  unuiinovator și îmbunătățit Kit de recoltare si transport al probelor in Romania,consolidează comunicarea directă cu clienții finali. Există deja multe boli care pot fi tratate prin utilizarea celulelor stem, iar numărul tratamentelor se află în creștere. CryoSave a stocat probe criogenate din peste 70 de țări de pe șase continente, deținând facilități ultra-moderne de procesare și depozitare în Belgia, Elveția, Germania, Dubai, Africa de Sud și Portugalia.

The Cell Factory, divizia de C&D a grupului, își concentrează atenția pe o parte importantă din activitățile sale de medicină regenerativă în cercetarea oportunităților de testare clinică pentru tratarea paraliziei cerebrale și a altor tulburări neurologice. Dezvoltarea unor tehnologii noi pentru bio-producerea celulelor stem din sângele cordonului ombilical și din țesutul acestuia va juca un rol esențial în viitoarele abordări terapeutice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu