Arcadia a deschis noul său Centru de Medicina Muncii


La începutul acestei toamne, Arcadia a inaugurat noul său Centru de Medicina Muncii, spaţiul fiind amplasat la parterul policlinicii din str. Sărărie nr. 38. Modern, elegant şi complet echipat, centrul dispune de 2 cabinete de consultaţii, punct de recoltă, cabinet de explorări funcţionale, cabinet psihologic şi recepţie, adică are toate resursele necesare pentru ca serviciile de medicina muncii să fie oferite în mod complet, eficient şi prompt. Centrul este deschis în fiecare zi lucrătoare între orele 8:00 – 19:00 şi îşi poate adapta activitatea în mod flexibil, în funcţie de cerinţele şi orarul de lucru al firmelor client. De asemenea, serviciile de medicina muncii pot fi efectuate în continuare şi la sediul beneficiarilor, în spaţii corespunzător amenajate, echipele medicale de teren fiind dotate cu aparatură mobilă şi dispunând de o flotă auto proprie.

Echipa Centrului de Medicina Muncii Arcadia include 4 medici primari şi specialişti, 3 asistenţi medicali generalişti cu stagii de urgenţe medicale, 4 psihologi, 1 consilier clienţi. Împreună, aceştia asigură toate nevoile de sănătate ale angajaţilor din companiile client, completând serviciile medicale propriu-zise cu alte beneficii ce ţin de domeniul sănătăţii ocupaţionale, între care de o deosebită importanţă este consilierea medicală oferită angajatorului şi angajaţilor.

Dr. Adina Chirica, medic primar, coordonatorul Centrului de Medicina Muncii Arcadia, menţionează: „Medicina muncii înseamnă la Arcadia, pe scurt, servicii complete, avansate şi prompte, oferite în mod personalizat, la cele mai înalte standarde. Cu o echipă excelentă şi de mare competenţă, beneficiind de toate resursele pe care le-am putea dori, suntem bucuroşi să promitem clienţilor noştri nu doar satisfacţie deplină faţă de serviciile primite, ci şi că vor găsi în Arcadia un partener de cursă lungă, implicat şi responsabil faţă de toate aspectele legate de sănătatea ocupaţională. Pornim de la ideea că oamenii unei companii reprezintă capitalul său cel mai important, astfel că aducem clienţilor noştri, implicit, o importantă contribuţie la calitatea mediului lor intern, la motivarea şi starea de bine a angajaţilor.”

Între serviciile de medicina muncii asigurate de Arcadia se numără examenul medical la angajare şi la reluarea activităţii după concediul medical, controlul  medical periodic, investigaţiile obligatorii şi opţionale, în funcţie de specificul activităţii şi de recomandările medicului de medicina muncii, controalele medicale de supraveghere specială destinate angajaţilor cu afecţiuni cronice, consilierea medicală, alte beneficii şi facilităţi conexe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu