Gral Medical desfasoara campania “Daruim iubire” in toate clinicile din tara


Incepand cu 14.02.2014, Gral Medical desfasoara in reteaua nationala de clinici, campania “Daruim iubire”, campanie dedicate persoanelor dragi, unde fiecare participant are posibilitatea de a primi in dar un serviciu medical.

Luna Februarie este luna dedicata Iubirii, persoanele sarbatoresc  alaturi de cei dragi, indiferent ca este vorba de Ziua Sfantului Valentin sau de ziua dedicata romanilor- Dragobetele. Odata cu trecerea iernii, natura este insufletita de iubire, iar fortele telurice prind viata intr-o armonie cu pasarile, plantele si intreaga suflare. Oamenii resimt aceasta atmosfera “cupidoniana” de aceea se lasa purtati de sentimente puternice, iar ziua dedicata iubirii devine un imbold de sarbatoare pentru tot anul.

Pentru a darui si a primi iubire cu totii ne dorim sa fim sanatosi, de aceea Gral Medical ofera tuturor participantilor o ecografie gratuita pentru o persoana draga.

Campania “Daruim iubire” se desfasoara in perioada 14.02.2014 – 14.03.2014.

In toate clinicile Gral Medical pentru o ecografie (abdominala, mamara, tiroidiana, ecocardiografie) solicitata se ofera inca o ecografie gratuita pentru persoana draga (partener de viata, iubit, copii, parinti, prieteni  etc). 

Mai mult de atat, fiecare participant din cadrul campaniei beneficiaza suplimentar de 50% reducere* la un consult de specialitate aferent clinici participante (Alergologie, ORL, Medicina interna, Endocrinologie, Cardiologie).

Vino pe perioada campaniei “Daruim iubire!” cu persoana draga in clinicile Gral, si vei primi 2 ecografii la pret de una singura. 

Important!
In cazul in care ecografiile vor avea preturi distincte, ecografia gratuita va fi cea cu pretul cel mai mic. Campania nu se cumuleaza cu alte reduceri oferite din cadrul retelei de clinici Gral Medical.

Detalii si programari se pot obtine direct  la call center *GRAL (*4725) / 021-323.00.00 sau online pe www.gralmedical.ro

* Clinicile participante pot oferi toata lista de consultatii sau numai o parte (acolo unde nu se pot acoperi toate specialitatile), de aceea va rugam sa solicitati disponibilitatea la finalizarea programarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu