Alege să auzi bine! – Campanie de prevenţie a deficienţelor de auz


Ieşenii care doresc să verifice cât de bine aud sau să prevină o afecţiune în această sferă ORL au ocazia să o facă în condiţii avantajoase la Centrul Medical Arcadia Sărărie, până la data de 15 februarie. Campania este lansată de Arcadia în cadrul unui program mai amplu de prevenţie şi responsabilitate, care va continua tot anul 2014, sub titlul „Alege să fii sănătos!”

Hipoacuzia sau scăderea auzului este o problemă de sănătate cu un deosebit impact socio-profesional şi asupra calităţii vieţii. Deficienţele de auz pot apărea la orice vârstă, din cauze diverse, iar succesul tratamentului depinde de depistarea afecţiunii în faze precoce şi de corectitudinea diagnosticului. Vestea bună este că deficienţele de auz pot fi tratate, prin soluţii care merg de la medicamente, până la intervenţii chirurgicale sau corecţii prin protezare auditivă. Vestea rea este că neglijarea simptomelor, lipsa unui diagnostic şi lipsa sau instituirea tardivă a tratamentului pot duce la permanentizarea bolii sau la agravarea sa până la surditate completă. Orice suspiciune legată de o problemă de auz trebuie tratată cu maximă atenţie, iar consultul ORL, completat de investigaţiile specifice – audiogramă, timpanogramă – reprezintă soluţia pentru a reveni la un auz normal şi la o viaţă de bună calitate.

Din toate aceste motive, Arcadia debutează în programul său de prevenţie pe anul 2014 cu facilităţi create în sfera ORL, pentru investigarea şi diagnosticul deficienţelor de auz. Pachetele medicale cu preţuri reduse includ o consultaţie la medicul ORL plus o audiogramă tonală sau o timpanogramă, după caz. 

Serviciile sunt disponibile la Centrul Medical Arcadia Sărărie, până la data de 15 februarie 2014, şi se adresează atât adulţilor, cât şi copiilor. Programarea la serviciile cu discount oferite în campania „Alege să auzi bine!” se face în ordinea solicitărilor, în limita locurilor disponibile, prin intermediul serviciului Call Center Arcadia, la numărul de telefon 0232 920. 

Pachetele medicale promoţionale costă 70 de lei cu bilet de trimitere CAS emis de medicul de familie, respectiv 100 de lei dacă pacientul nu are bilet de trimitere, ceea ce înseamnă că discounturile oferite variază între 34% şi 50% faţă de preţurile de listă. Detaliile campaniei de prevenţie sunt disponibile pe site-ul www.arcadiamedical.ro.

Programul de prevenţie şi responsabilitate „Alege să fii sănătos!” va fi derulat de reţeaua medicală Arcadia pe parcursul întregului an 2014 şi va include numeroase acţiuni, evenimente şi campanii promoţionale lunare, prin care Arcadia va îndemna pacienţii să prevină boala în loc de a o trata şi va facilita accesul acestora la serviciile medicale de care au nevoie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu