Al IX-lea Congres National al Societãtii Române de Ortopedie - Traumatologie Pediatricã


În perioada 2 – 4 octombrie 2013 Cluj-Napoca va gãzdui cel de - “Al IX-lea Congres Na.ional al Societãtii Române de Ortopedie - Traumatologie Pediatricã”, organizat de Societatea Românã de Ortopedie - Traumatologie Pediatricã si Universitatea de Medicinã si Farmacie "Iuliu Hatieganu din Cluj-Napoca. Editia din acest an a evenimentului este prezidat de doamna Conf. Dr. Dana Vasilescu.
 
Revenirea multora dintre voi in ora.ul studenþiei voastre va trezi multe amintiri ai anilor tinereþii. Cluj-Napoca a fost si rãmâne un ora. studenþesc, un centru universitar medical în tãrã, cu multe noutãti arhitecturale si culturale, extrem de efervescent.
 
Am invitat ca lectori personalitãti ale ortopediei pediatrice recunoscute în Europa si personalitãti ale lumii medicale clujene, specialisti ce trateazã pacientii cu suferintã cerebralã.
 
Schimbul de idei în tratament, posibilitãtile terapeutice pentru copiii cu suferintã cerebralã în diferitele zone ale þãrii va constitui un motiv de perfecþionare a tuturor. Doresc ca în perioada congresului sã avem posibilitatea de a ne cunoaste mai bine si sã schimbãm idei si despre alte teme din ortopedia pediatricã.
 
Pentru a afla mai multe detalii despre eveniment vã rugãm sã vizita.i site-ul asociaþiei: http://www.sorop.ro/?lang=en.
 
Vã astept cu drag,  în perioada 2-4 octombrie 2013, la Cluj-Napoca.
Conf. Dr. Dana Vasilescu,

Sursa: MedEvents

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu