Al XV-lea Congres Național de Ortopedie și Traumatologie 2 – 4 octombrie 2013, Cluj-Napoca


În perioada 2 – 4 octombrie 2013 Cluj-Napoca va găzdui cel de-Al XV-lea Congres Național de Ortopedie și Traumatologie, organizat de Societatea Română de Ortopedie și Traumatologie (SOROT), în colaborarea cu Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.  Ediția din acest an a evenimentului este prezidată de dl prof. dr. Dan Lucaciu, actual președinte al SOROT și se va desfășura la Grand Hotel Italia.

Congresul reunește o data la doi ani medicii ortopezi din România cu scopul de a discuta și de a dezbate noutățile din domeniu. Manifestarea va fi onorată cu participarea specialiștilor din țări precum Franța, Austria, Statele Unite ale Americii, Italia, Ungaria și Israel. Printre invitații acestei ediții a congresului se numără și lectori din partea Academiei Americane a Chirurgilor Ortopezi care vor susține un curs în cadrul acestui eveniment.

Participarea într-un număr tot mai mare și creșterea interesului pentru manifestările științifice și a conferințelor organizate de catre SOROT, a dus către abordarea unor teme cu rezonanță în activitatea speciliștilor ortopezi. Diversitatea acestor teme atrage participanți de renume din toată țara, inclusiv tineri ortopezi, care vor beneficia de expunere internațională. SOROT 2013 va fi o oportunitate de afirmare în randul tinerei generații care se dezvoltă sub binevoitoarea îndrumare a celor cu mai multă experientă.

Vă invităm să luați parte la conferința de presă ce va avea loc în data de 3 octombrie, începând cu ora 11:00 la Grand Hotel Italia , Str. Trifoiului - Vasile Conta. Pentru a afla mai multe detalii despre eveniment vă rugăm să vizitați site-ul evenimentului: http://www.medevents.ro/sorot2013/.

Prof. Dr. Dan Lucaciu
Președinte SOROT

Sursa: Medevents

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu