Manageriaza stresul si invata “destept” cu ajutorul suplimentului alimentar Doppelherz® aktiv Lecitina+Ginkgo


“Imbatranesc si tot invat” spunea Eschil

Stresul cotidian, ambitiile profesionale, examenele sunt doar cateva cauze care ne supun sistemul nervos unor tensiuni greu de suportat. Este indicat astfel, sa ne sprijinim zilnic capacitatea de rezistenta a organismului cu ajutorul suplimentelor alimentare.

Doppelherz® aktiv Lecitina+Ginkgo este combinatia ideala intre 600 mg de lecitina, 15 mg de pulbere din frunze de Ginkgo biloba, cu 5 vitamine B si Zinc. 

Fiecare dintre aceste componente are un rol important  in functionarea optima a organismului.
Astfel, Lecitina participă la constituirea membranelor celulare de la nivelul creierului şi a celulelor nervoase.
Ginkgo biloba este singurul arbore secular care a supravieţuit erei glaciare si este asociat “forţei vietii”, in Asia el fiind folosit din totdeauna in uz alimentar.
Comlexul de vitamine B are rolul său în cadrul reactiilor metabolice din organism, însă efectul fiecăreia dintre ele depinde de actiunea celorlalte. În plus, organismul nostru are capacitate scăzută de stocare a vitaminelor B, iar asimilarea este si ea, limitată. Prin urmare, o functionare optimă a organismului necesită un aport suficient de vitamine B.
In sfarsit, microelementul Zinc se alătură actiunii celorlalte componente si contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Cu doar doua capsule pe zi, obtineti combinaţia optimă pentru a face faţă solicitărilor  intelectuale şi fizice.
 Produsul este disponibil in farmacii, la pretul recomandat de 31 Ron.

Sursa: Media Professional

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu