Clubul mămicilor Johnson & Johnson face donații pentru 70 de copii


70 de copii instituționalizați, cu vârste între 3 și 19 ani, de la Centrul de Plasament nr. 6 din Voluntari au primit vineri cadouri de la Clubul Mămicilor din Johnson & Johnson, cu ocazia Zilei Copilului.

 
Angajații Johnson & Johnson au donat dimineața pachete cu jucării, cărți, dulciuri, dar și haine și produse de igienă personală. În cea de-a doua parte a zilei, copiii au petrecut câteva ore jucându-se volei, fotbal și jocuri ale copilăriei alături de oaspeții lor.
 
„Mi-a plăcut că s-au jucat cu noi și au vorbit cu noi. Și cadourile mi-au plăcut, dar mai ales că ne-am jucat fotbal și volei. Prietenii mei erau foarte fericiți.” spune Marimar, 14 ani.

Johnson & Johnson România organizează astfel de acțiuni caritabile cu regularitate, în încercarea de a veni în întâmpinarea nevoilor comunității și de a îmbunătăți calitatea sănătății oamenilor. Angajamentul companiei este ghidat de Crezul Nostru, care a ramas același de peste 70 ani.
   “Prin intermediul Familiei de Companii Johnson & Johnson, reușim să atingem peste 1 miliard de vieți în fiecare zi, prin produsele noastre de îngrijire a sănătății, prin serviciile noastre, prin donațiile companiei și prin efortul de voluntariat al angajaților. Noi facem parte din ritualul zilnic de îngrijire al oamenilor și al familiilor lor. Suntem alături de doctorii și asistentele care își îngrijesc pacienții, îi vindeca pe cei bolnavi și le readuc bucuria unei stări de sănătate bune. De asemenea, sprijinim organizații non-profit de pe întreg globul în efortul lor de a îmbunătăți condiția celor nevoiași.” a declarat Makis Papataxiarchis, Managing Director Johnson & Johnson România. 
 
De peste 125 ani, dorința oamenilor din companiile Johnson & Johnson de a face diferența a inspirat fiecare invenție, fiecare produs, fiecare reușită pe care compania a adus-o în domeniul sănătății oamenilor.

Sursa: Deci Se Poate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu