Gala Sanatatii: Premiul pentru cel mai bun jurnalist pe sanatate

În cadrul celei de-a patra ediții a Galei Sănătății va fi premiat cel mai bun jurnalist pe sănătate. Fie că este vorba despre presa scrisă, TV sau radio, cei mai implicați jurnaliști vor primi premii și medalii pentru recunoașterea valorii.

În ediția a III-a a Galei Sănătății, la categoria "Premiul pentru cel mai bun jurnalist pe sănătate", juriul a decis să fie acordat doar premiul 1 pentru fiecare categorie de presă, câştigătorii fiind Daniela Arnăutu, redactor la ziarul Ring pentru presă scrisă, Diana Brâncuş, reporter TVR și Camelia Moise, reporter Realitatea TV, pentru televiziune, în timp ce Adriana Turea de la Radio România Actualităţi a câştigat locul 1, secţiunea radio.

"Profesia de jurnalist, atunci când e practicată cu corectitudine și respectând normele etice și deontologice, este una dintre cele mai nobile profesii. Informare publicului reprezintă hrana pentru suflet. În căutarea câștigătorului se vor aprecia profesionalismul, dedicarea şi corectitudinea în actul jurnalistic, precum și abordarea unor teme de maxim interes şi actualitate, pe domeniul sănătăţii", a declarat Simona Maria Vlădica, director general Sănătatea Media Group și organizatorul evenimentului Gala Sănătății.
 
Pentru sporirea șanselor de câștig, candidații sunt invitați să se înscrie pentru câștigarea unui dintre cele 13 premii.

Totodată, cei care vor să sprijine evenimentul Gala Sănătății, ediția a IV-a și să contribuie astfel la aprecierea și încurajarea valorile din lumea medicală, sunt invitați să consulte ofertele de sponsorizarehttp://www.galasanatatii.ro/images/oferta-sponsorizare-gala-sanatatii-2012.pdf


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu