Al doilea Simpozion International „Abordarea multidisciplinara in cancer. Noi modalitati de tratament in 2012”

      Inscrierile la cel de-al II-lea Simpozion International pe teme oncologice, sub conducerea Asociatiei medicale Medisprof: “Abordarea multidisciplinara in cancer. Noi modalitati de tratament in 2012” continua. Evenimentul va avea loc in Cluj-Napoca, in data de 14 decembrie 2012, in cadrul centrului de conferinte al Hotelului Belvedere.

      Asociatia Medisprof organizeaza pentru al doilea an consecutiv acest eveniment de referinta in randul manifestarilor stiintifice de profil. Valoarea simpozionului este cu atat mai semnificativa, cu cat prezentarile vor fi sustinute de invitati de renume din lumea medicala romaneasca, franceza si germana. „Este un simpozion interactiv, ce se adreseaza cadrelor medicale din diverse domenii: oncologie medicala, medicina de familie, obstetrica-ginecologie, anatomie patologica, accentuand caracterul interdisciplinar al evenimentului, precum si rolul major pe care il are cooperarea intre diversele specializari medicale in ceea ce priveste noile modalitati de tratament ale cancerului in 2012” declara dr. Adrian Udrea, membru al consiliului director Asociatia Medisprof.

     Tematica simpozionului se va axa pe aspecte legate de screening in oncologie, tumorile ginecologice, sarcoamele de parti moi, consilierea psihologica a pacientilor diagnosticati cu cancer, elemente de nutritie-dietetica in oncologie si multe alte subiecte actuale de interes. „Una dintre cele mai importante sectiuni ale simpozionului va fi dedicata medicilor de familie, sesiunile de prezentari avand rolul de a contribui la pregatirea profesionala a acestor cadre medicale cu privire la modalitatile de tratament ale pacientilor oncologici in diverse situatii precum: noi metode de screening, febra la pacientii care au urmat chimioterapie, tratamentele antialgice la pacientii cu cancer, leziunile cutanate preneoplazice sau menopauza precoce la femeile tinere vindecate dupa un cancer de san” concluzioneaza dr. Adrian Udrea.

      La simpozion sunt asteptate aproximativ 150 de cadre medicale, iar pentru inscrierile facute pana la data de 1 decembrie 2012, taxa de participare este de 190 Ron pentru medicii primari si specialisti, respectiv 50 Ron pentru medicii rezidenti. Procedura de inscriere este foarte simpla, cadrele medicale interesate trebuind doar sa achite taxa aferenta si sa trimita prin e-mail sau fax origanizatorilor formularul de inscriere ce se regaseste pe pagina web a Asociatiei Medisprof: www.medisprof.ro/asociatie.

     Asociatia Medisprof a fost infiintata in anul 2011 in Cluj Napoca, principalele sale obiective pe parcursul dezvoltarii fiind: sprijinirea si imbunatatirea retelei medicale oncologice din Romania, promovarea si sustinerea unor politici de depistare precoce a cancerului si de reducere a factorilor de risc la care este expusa populatia, dar si sustinerea unor activitati educative profesionale la nivelul cadrelor medicale specializate.

Dr. Adrian Udrea                                                  
Membru consiliul director                                       
Asociatia Medisprof                                               
info@medisprof.ro                                                                      
www.medisprof.ro                                                                       
0264.439.270                                                       

 Raluca Marcu
PR Account Executive
D’Avantage Consult
raluca.marcu@davantage.ro
www.davantage.ro 
0264. 402.726

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu