5 ani de Baby Spa

Baby Spa aniverseaza in noiembrie cinci ani de existenta. O perioada in care a sprijinit dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a copiilor. 
In prezent, Baby Spa detine pozitia de lider pe piata centrelor de educatie acvatica pentru copii. Programul include activitati adaptate diferitelor categorii de varsta - 0 - 4 luni, 4 luni - 4 ani si peste 4 ani. Acestea se adreseaza atat copiilor normali, cat si celor cu dizabilitati care sufera de Sindrom Down, autism, tetrapareza spastica sau tulburari de crestere. Un instructor specializat ii ghideaza pentru a-si dezvolta abilitatile motrice. Echipa Baby Spa este formata din 18 instructori specializati in educatie fizica, sport si kinetoterapie. O mana de oameni uniti, care de mai bine de 5 ani se bucura de copii si copilarie in apa si pe sub apa.

La Baby Spa, copiii nu invata doar sa inoate. Ci sa fie mai buni in viata. In ultimii ani, oferta de servicii a centrului s-a diversificat, iar acum include si cursuri de dans, cursuri educative in limba engleza, ateliere de creatie.
In fiecare luna, la Baby Spa, peste 400 de copii beneficiaza de serviciile centrului. In decursul celor cinci ani profilul clientului parinte a mentinut anumite constante cum sunt veniturile mari si educatia, insa cu o diferenta importanta - in prezent este mult mai informat cu privire la beneficiile acestui tip de activitate in dezvoltarea copilului.
Centrul se implica si in activitati de responsabilitate sociala. In noiembrie 2011, a organizat in parteneriat cu Special Olympics un concurs de inot pentru copii cu Sindrom Down. Intamplarea va fi reediatata si anul acesta pe 18 noiembrie. Acestor concursuri li se adauga si reducerile la abonamente pentru copiii care sufera de aceasta boala.
   
 Din 2013, Baby Spa se va extinde. Cu o noua locatie. Mai mare si mai frumoasa. Cu noi facilitati pentru copii si parinti. Baby Spa 2 va fi de aproape 3 ori mai mare decat actuala locatie si aduce cu sine urmatoarele noutati: salina artificiala de suprafata pentru copii, fitness si wellness pentru adulti, teren de sport multifunctionala si un restaurant.
    
 La 5 ani de existenta, Baby Spa crede ca face tot ce mai bun pentru tine si pentru copilul tau. Si iti multumeste pentru incredere si pentru ca ii esti alaturi.
   
 www.babyspa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu