“Medicul de familie – Practician si manager”




Medicul de familie – Practician si manager Asociasia Medicilor de Familie Bucuresti împreunã cu Patronatul Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov organizeazã, în perioada 12-14 decembrie 2013, la Crystal Palace Ballrooms, a III- a editie a Conferintei Regionale “Medicul de familie – Practician si manager”, cea mai importantã manifestare stiintificã dedicatã medicilor de familie.

Editia din acest an a Conferintei Regionale îsi propune sã aducã în atentia participantilor subiecte incitante referitoare la medicina de familie precum Pediatria pentru medicul de familie si Neurologia si Psihiatria pentru medicul de familie, iar sâmbãtã, 14 decembrie, va avea loc Ziua patronatului (tematicã extramedicalã).

În cadrul Conferintei Regionale “Medicul de familie – Practician si manager” vor avea loc 10 ateliere practice si vor fi sustinute peste 20 de prezentãri si dezbateri.

Pe parcursul celor trei zile de dezbateri, vor sustine prezentãri importanti reprezentanti ai medicinei de familie si psihologi de renume, printre care Psihs Raluca Nica- Directorul Ligii Române pentru Sãnãtatea Mintalã, Drs Oana Sever- Cristian - membru al Societãtii Nationale de Medicinã Familiei, Cristina Isar – presedintele Centrului Nasional de Studii pentru Medicina Familiei, Confs Univs Drs Dana Craiu –membru în cadrul Societãtii Europene de Neurologie Pediatricã si Confs Drs Monica Luminos - seful sectiei de Pediatrie „Matei Bals”

Conferinta este creditatã de Colegiul Medicilor din România cu 12 de credite de Evaluare Medicalã Continuã.

Conferinta este coordonatã de Drs Sandra Alexiu – coordonator conferintã, Drs Daniela Stefãnescu – coordonator teme pediatrie, Drs Marina Pîrcãlabu – coordonator teme patronale si Drs Cristian Sever Oana – coordonator teme neurologie, psihiatrie.

La conferintã vor fi prezenti si producãtorii si distribuitorii de medicamente, care vor prezenta noutãtile existente pe piata de profil.

În cadrul evenimentului va fi organizat si Balul Medicilor de Familie, eveniment dedicat liderilor, factorilor de decizie si profesionistilor în domeniul medical. În cadrul Balului va avea loc lansarea Agendei Medicului de Familie 2014 si vor fi decernate Premiile de Excelentã 2013 în medicina de familie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu