Congresul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti

Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti organizeaza,  in perioada 30 mai - 1 iunie 2013, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, primul sau congres stiintific cu participare internationala.

Congresul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti este prilejuit de implinirea a 156 de ani de activitate academica si, totodata, de omagierea marelui savant roman, Prof. Dr. George Emil Palade, laureat al Premiului Nobel pentru medicina si absolvent al universitatii.

 
  
In cadrul Congresului, profesori  universitari si cercetatori de renume mondial,  alaturi de reputate personalitati din domeniul medical din Romania, vor prezenta ultimele noutati.

Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti este una dintre cele mai dinamice si cunoscute institutii de invatamant superior de profil din Romania.
 
Prin intermediul proiectelor derulate, Universitatea continua sa formeze medici de exceptie si cadre didactice valoroase, care activeaza in cele mai renumite clinici si spitale.
 
Construirea unei comunitati academice bazate pe cunoastere, comunicare, deschidere si eficienta constituie emblema nucleului de educatie universitara medicala.


Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati
http://www.congresumf.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu