Fundația Bayer susține implicarea voluntară a angajaților Bayer la nivel mondial

  • O nouă etapă de finanțate: 280.000 de Euro pentru 78 de proiecte sociale în 42 de țări
  • Fonduri în valoare de 1,6 milioane de Euro pentru susținerea a 433 de proiecte în întreaga lume, din 2007

Programul de Volutariat Bayer, lansat în anul aniversar 2013, a fost extins cu succes. Comisia de selecție a proiectelor din cadrul Fundației Bayer Cares a acordat fonduri în valoare de până la 5.000 de Euro pentru fiecare proiect pentru încă 78 de proiecte din 42 de țări, până la sfârșitul anului 2014. Prin aceste proiecte, angajații Bayer Group încearcă, în mod voluntar, să îmbunătățească condițiile de trai din cadrul comunităților din jurul sediilor Bayer.

Noua etapă de alocare a fondurilor pentru programul de volutariat, program inițiat pentru angajații Bayer din întreaga lume, în 2013, cu ocazia aniversării a 150 de ani de existență a Grupului Bayer la nivel internațional, presupune alocarea de către Fundația Bayer Cares a unei sume totale de 280.000 de Euro. Suma va fi alocată implementării unor idei inovatoare care au ca scop îmbunătățirea serviciilor de sănătate, a perspectivelor de educație și satisfacerii nevoilor sociale. Din 2007, Fundația a contribuit la lansarea a 433 de proiecte în 59 de țăricu fonduri in valoare de aproximativ 1,6 milioane de Euro.

“Gradul de implicare a angajaților Bayer din întreaga lume în programul nostru de voluntariat este impresionant,” a declarat Michael König, membru al Bayer AG Management Board responsabil cu Resurse Umane, Tehnologie și Sustenabilitate și membru al Comitetului Executiv al Bayer Cares Foundation. “Ne bucurăm că amreușit să le susținem angajamentele sociale voluntare. Eforturile depuse de acestia inafara orelor de program ii transformă în ambasadori extraordinari ai companiei; mai mult, ei au contribuit la realizarea misiunii noastre, Bayer: Știință pentru o viață mai bună, într-o manieră exemplară.”

Proiectele care vor fi finanțate în această rundă se vor desfășura în 42 de țări:
  • Europa: Austria, Bulgaria, Republica Cehă, Franța, Germania, Grecia, Italia, Moldova, Portugalia, România, Rusia, Spania, Turcia, Ucraina
  • America de Nord, de Sud și Centrală: Argentina, Brazilia, Canada, Columbia, Costa Rica, Republica Dominicană, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexic, Nicaragua, Peru, Statele Unite, Venezuela
  • Africa: Kenya, Maroc, Africa de Sud
  • Asia șiOrientul Mijlociu: China, India, Israel, Kazahstan, Malaezia, Pakistan, Arabia Saudită, Vietnam
  • Australia și Noua Zeelandă

Fundația Bayer Cares

Fundația Bayer Cares, fundația de ajutor social din cadrul inovatoarei companii Bayer, se plasează în special ca inițiator, dar și ca promotor și partener în slujba inovației, ca o interfață între industrie și sectorul social. Programele de sponsorizare sunt concentrate pe oameni și angajamentele lor către sprijinirea publicului, multiplele idei pentru satisfacerea nevoilor sociale, precum și a nevoilor care apar în condiții de urgență. Activitățile de finanțare ale Fundației reprezintă un element central al angajamentului social global estimat la aproximativ 50 de milioane de Euro anual, reprezentând fonduri care se concentrează pe promovarea educației științifice și a cercetării de ultimă oră, precum și în direcția oferirii de servicii medicale și a satisfacerii nevoilor sociale ale oamenilor care trăiesc în comunitățile adiacente sediilor companiei.

Mai multe informații despre Fundația Bayer Cares găsiți aici:
www.bayer-foundations.com.

Social media:
Vizitați Bayer pe Facebook la adresa: www.facebook.com/Bayer
Urmăriți Bayer pe Twitter: www.twitter.com/Bayer


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu