Copii si parinti au luat cu asalt Parcul Sebastian pentru a participa la „Bebe Sanatos”

Parcul Sebastian din București a devenit neincăpător timp de cinci zile, datorită interesului crescut al participanților pentru activitățile și conferințele ce s-au desfășurat la cea de-a patra ediție a evenimentului „Bebe Sǎnatos”, eveniment ce avut loc ȋn perioada 1-5 octombrie 2014, in intervalul orar 10:00 – 18:00. 

Dr. Simona Maria Vlǎdica, Director Sănătatea Media Group, unul dintre organizatorii evenimentului, i-a întâmpinat pe cei prezenți cu un mesaj de bun venit: „Bine ați revenit la o nouă ediție „Bebe Sănătos” și vă mulțumim tuturor pentru participare! Vă asigur că, după timpul petrecut cu noi si cu medicii ce vor veni in fata dumneavoastra, veți fi mai familiarizați cu soluțiile la problemele pe care le întâmpinați în creșterea copiilor sau nepoților dumneavoastră. V-am pregătit multe surprize și multe activități care vă vor convinge să fiți alături de noi și la editia viitoare!” 

La rândul său, Florentina Popescu, directorul Direcției Generale de Asistențǎ Socialǎ și Protecția Copilului, Sector 5, București – co-organizator al evenimentului, a ținut sǎ mulţumească tuturor celor care au fǎcut posibil acest eveniment și a declarat: „Considerând copiii o prioritate pentru buna evoluţie a societăţii noastre, am readus in prim-plan evenimentul “Bebe Sănătos” – un instrument util pentru părinţi, un exerciţiu minunat pentru bebeluşi şi copii, un îndrumar eficient pentru viitorii părinţi. 

Cu responsabilitate şi discernământ, ne-am propus să îmbogăţim comunitatea locală a sectorului 5 cu informaţie, educaţie, sănătate şi bună înţelegere astfel încât ziua de mâine să fie însorită pentru noi toţi. Vă invit pe această cale să ne dăm mâna pentru întreaga comunitate, să fim toleranţi, înţelegători şi atenţi la aproapele nostru. Împreună suntem o familie, iar aceasta are nevoie de un mediu cald şi stabil pentru a fi cu adevărat fericită!” În timpul evenimentului, au avut loc mai multe conferințe interactive în cadrul cărora s-au dezbătut subiecte diverse. 

La aceste discuții au participat și mamele sau bunicile prezente la eveniment. Acestea au pus întrebări, și-au exprimat nelămuririle și au fost sfătuite direct de către specialiști care sunt soluțiile cele mai bune pentru ca crește niște copii fericiți și sănătoși. Printre invitaţii care au luat cuvântul în cadrul conferințelor se numără: Dr. Ioana Roşca, Şef Secţie Neonatologie "Prof.Dr.Panait Sarbu", Dr. Simona Vlădica, psiholog, Dr. Marcela Şerban, Dr. Herdea Valeria - medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie, Dr. Raluca Tocariu. În cadrul aceluiași eveniment, s-au desfășurat ateliere de creaţie şi expoziţie pentru copii (pictură, desen, modelaj, pictura cu nisip, etc.), dar și spectacole la scenă cu dansuri şi concerte pentru copii. De asemenea, cei prezenți au avut parte de cursuri de sah şi multe alte activităţi interesante. 

Totodată, a fost amenajat studio-ul „BEBE SĂNĂTOS”, unde micuţii au fost fotografiați și filmați în timp ce cântau sau spuneau poezii şi de unde au putut pleca acasa cu un cd care să arate părinţilor şi bunicilor că sunt intr-adevăr vedete în devenire. De asemenea, cei mici au avut parte şi de o expoziţie de păsări superbe. Un alt eveniment care a atras publicul ca un magnet a fost parada modei pentru micuţele prinţese, la finalul acesteia au fost premiate cu cȃte o diplomǎ de participare şi o ciocolată

„Bebe Sănătos” 2014 este singurul eveniment din România dedicat informării şi educării părinţilor prin intermediul reputaţilor medici invitaţi la conferinţele educative interactive medici – părinţi, din timpul evenimentului, dar şi prin prisma filmelor educative pe teme de sănătate, realizate cu medici, ce au fost proiectate pe toata durata evenimentului. „Bebe Sănătos” este un concept inovator, care reușește să înlesnească comunicarea directă şi interactivă între medici, psihologi, avocaţi renumiţi şi părinţi responsabili, într-un singur loc, fără programare, fără săli de aşteptare. 

În același timp, oferă părinţilor un suport real şi indispensabil pentru a se adapta cu uşurinţă la noutăţile din domeniul medical. 

Vă invităm să vizionaţi fotografii de la eveniment accesând link-ul de mai jos: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.544354235664286.1073741831.195448577221522&type=3&uploaded=1

Sǎnǎtatea Media Group ȋn parteneriat cu Direcția Generalǎ de Asistențǎ Socialǎ și Protecția Copilului, Sector 5, a organizat ȋn perioada 1-5 octombrie 2014, ȋn Parcul Sebastian din București, cea de-a cincea ediție a evenimentului “Bebe Sǎnǎtos”, cu tema „Bebeluș sănătos, părinte fericit!”. Deschiderea ediției din acest an a avut loc pe 1 octombrie, ora 17.00, în prezența a numeroși părinți și bunici, dar și invitați de marcă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu