Un nou plan de asigurare cu acoperire internatională în portofoliul MediHelp

 MediHelp International, cel mai important furnizor de asigurări private de sănătate din Europa Centrală și de Est, anunță lansarea MediHelp Superior Plan. Noul produs oferă cea mai mare limită de acoperire pentru o asigurare de sănătate privată de pe piață, la momentul actual: 2,5 milioane de Euro pe an de asigurare. 

Clienții vor putea apela la servicii medicale în întreaga lume.

MediHelp Superior Plan este primul produs de acest gen, dezvoltat pentru piața din România, oferind beneficii cuprinzătoare și, în premieră, posibilitatea de a alege țara în care persoana asigurată își dorește să primească îngrijire medicală.

“În timpul celor 15 ani pe piața regională ne-am consolidat portofoliul, dezvoltând noi produse în concordanță cu experiențele și cerințele clienților noștri. Am adunat cu grijă informații, am analizat și am comparat toate opțiunile disponibile pe piață, astfel încât să putem crea cel mai bun produs al nostru de până acum. Cu siguranță clienții noștri vor fi foarte interesați de acest produs ce stabilește noi standarde pe piață, datorită multitudinii de beneficii oferite și prețului accesibil“, spune Zahal Levy, președintele MediHelp International.

Printre beneficiile principale ale produsului MediHelp Superior Plan se numără: acoperire internațională, servicii medicale private la cele mai bune instituții din lume, 100% acoperire pentru spitalizare și operații, acoperire 100% pentru cazurile de cancer (inclusiv medicamentația necesară), precum și acoperire pentru transplant de organe și țesut. Îngrijirea medicală pe perioada maternității este de asemenea printre beneficiile planului și include și îngrijirea noului născut și tratamentele necesare în caz de complicații pe perioada sarcinii.

MediHelp Superior Plan oferă servicii de urgență și asistență 24/7 și acces către serviciile de ambulanță, precum și acoperire pentru un serviciu foarte căutat – evacuare aeriană.

În funcție de zona de acoperire aleasă și de vârstă, valoarea anuală a unui plan MediHelp Superior începe de la 460 de euro.

MediHelp Superior Plan este un produs dezvoltat în regim propriu. Mai multe informații noul plan dezvoltat de către MediHelp International pot fi găsite la adresa: www.medihelp.ro

MediHelp International este cel mai important furnizor de asigurări private de sănătate din Europa Centrală și de Est și este prezent pe piața din România începand cu 1999. MediHelp International îmbină cu succes Asistența Medicală cu Asigurarea Internațională de sănătate, pentru beneficiul clienților săi. Pentru mai multe informații accesați www.medihelp.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu