Congres Naţional de Hepatologie la Bucureşti - un eveniment cu tradiţie

Pentru a aduce în atenţia specialiştilor cele mai noi subiecte în domeniul hepatologiei, în perioada 2 – 4 octombrie 2014 va avea loc Al XXIV –lea  Congres Naţional de Hepatologie al Asociaţiei Române pentru Studiul Ficatului ( ARSF ), Al IV – a Simpozion Româno-Francez de Hepatologie, Al V- lea Curs Balcanic de Hepatologie. Manifestarea se va desfăşura la World Trade Center, Hotel Pullman, Bucureşti şi va fi organizată de Asociația Română pentru Studiul Ficatului, Clinica de Medicină Internă a Institutului Clinic Fundeni, Asociația Franceză pentru Studiul Ficatului, Societatea Română de Gastroenterologie și Hepatologie, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București și Fundația „Acad. Marin Voiculescu”.

Preşedinţii congresului vor fi prof. dr. Mihai Voiculescu și prof. dr. Irinel Popescu, iar co-preşedinţi, prof. dr. Monica Acalovschi (Cluj), prof. dr. Patrick Marcellin (Paris) și prof. dr. George Papatheodoridis (Atena).

Printre subiectele abordate se numără: 
• hepatitele cronice virusale: certitudini și controverse;
• ciroza hepatică și complicațiile ei;
• cancerul hepatic: progrese în diagnostic și tratament;
• NASH: actualitaţi în patologie şi tratament.

Organizarea evenimentului în ţara noastră demonstrează faptul că România este în contact cu personalităţile importante în domeniul bolilor hepatice şi se implică activ în schimbarea  percepţiei de ţară cu probleme, într-o ţară ce eleborează politici de sănătate menite să schimbe în bine situaţia.

Detalii eveniment:
Tel +40–021 – 3180445

www.balkanhep.eu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu