Balul Caritabil “Împreună pentru Inima Transilvaniei”

Vineri, 21 Martie 2014, la Grand Hotel Italia a avut loc Balul Caritabil “Împreună pentru Inima Transilvaniei”, organizat de  Institutul Inimii ”Nicolae Stăncioiu” Cluj-Napoca, cu scopul de a strânge fondurile necesare pentru dotarea acestuia cu aparatura necesară.

Au fost prezenti la acest eveniment 150 de persoane care au făcut efortul de a contribui la strângerea de fonduri. 

În cadrul evenimentului, participanții s-au bucurat de un recital de excepție susținut de Bogdan Ota, de momentul artistic pus în scenă de copiii din trupa Crystal Top Dance dar și de scurtmetrajul ”Superman, Batman sau Spiderman” care a luat și Oscarul European , în regia lui Tudor Giurgiu.

La finalul întregii seri s-au licitat obiecte de valoare și tablouri semnate  de artiși de renume precum Ștefan Kancsura. Toți banii adunați au ajuns in contul Fundației Inima Transilvaniei.

”În numele Institutului Inimii mulțumesc tuturor celor care au răspuns pozitiv apelului nostru și au fost prezenți la Balul Caritabil, sau chiar au făcut donații substanțiale în contul Fundației. Mă bucur să descopăr că oamenii sunt dornici să ne dea o mână de ajutor în demersul nostru.

Cu ocazia acestui eveniment s-au adunat 21 000 de euro, suma care va fi folosită pentru achiziționarea aparaturii care să ne sprijine să ajutăm la rândul nostru pacienții institutului la standarde calitative mai înalte. ”

Dr. Adrian Molnar
Director Medical
Institutul Inimii Cluj-Napoca

Doritorii pot în continuare să facă donații pentru a susține ”Inima Transilvaniei” în conturile Fundației Inimia Transilvaniei:
FUNDAȚIA INIMA TRANSILVANIEI
Alpha Bank
RON: RO97BUCU1021215614092RON
EURO: RO90BUCU1021215614093EUR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu