Sanofi România lansează MagneVie Express®, magneziu şi vitamina B6 – într-o formă modernă de prezentareÎn ultimii 25 de ani, conţinutul de magneziu din alimentaţia obişnuită a scăzut cu 30%-40% , lipsa mineralului din organism ducând la apariţia suprasolicitării şi a stresului.  Inovaţia pe care o aduce MagneVie Express® în acest segment este forma modernă de prezentare, granule orodispersabile, care conferă rapiditate şi uşurinţă în administrare (nu necesită apă), produsul fiind total adaptat ritmului vieţii moderne. 


“În ultimii ani, ritmul alert al vieții, dietele dezechilibrate, tehnicile inadecvate de preparare termică a alimentelor sau consumul de alimente rafinate creează premisele apariției deficitului de magneziu. Acest deficit poate să apară prin două ”mecanisme”- creșterea necesarului de magneziu (în caz de stres fizic sau emoțional) sau un aport inadecvat (consumul de alimente care au un conținut scăzut de magneziu, situații în care scade absorbția magneziului).

Magneziul îndeplinește în organism roluri esențiale: este co-factor pentru mai mult de 300 de enzime care intervin în metabolismul glucidic, lipidic și protidic, este stabilizator al ATP-ului („rezervorul” de energie al organismului), scade excitabilitatea neuro-musculară (ceea ce face ca magneziul să fie cunoscut ca „mineralul antistres”). Doza zilnică recomandată pentru adulţi este de 350 mg de magneziu/zi. Surse importante de magneziu sunt leguminoasele uscate, cerealele integrale, vegetalele verzi, nucile, alunele, boabele de cacao sau ceaiul. În cazul în care necesarul de magneziu nu poate fi acoperit din surse alimentare vom lua în considerare administrarea suplimentelor”, declară Dr. Daciana Toma, Medic Primar medicină de familie.

MagneVie Express® asigură un aport de 150 mg de magneziu și 0,7 mg de vitamina B6. Citratul de magneziu din compoziţie este o sare organică, cu grad ridicat de solubilitate care este asimilată foarte bine de organism.  MagneVie Express® nu conține zahăr și, astfel, poate fi utilizat și de către persoanele cu diabet zaharat. În plus, nu conține nici glucoză, gluten, lactoză, proteine din lapte sau conservanți, aliniindu-se celor mai recente tendinţe în alimentaţie. Cu gust plăcut de lămâie, MagneVie Express®  este uşor de administrat, fără a necesita apă, datorită formei de granule orodispersabile care se dizolvă direct pe limbă. MagneVie Express® este recomandat adulţilor şi adolescenţilor (1-2 plicuri pe zi), dar şi copiilor cu vârste de peste 6 ani (1 plic pe zi). Este disponibil în farmacii în cutii cu 20 de plicuri unidoză.„Dinamism, agitaţie, termene limită şi provocări, proiecte noi şi, de multe ori, planuri personale amânate. Sunt doar câteva dintre „etichetele” ce însoţesc stilul de viaţă modern, care ne transformă uneori zilele într-un maraton. Consecinţele pot fi oboseala, suprasolicitarea, lipsa de energie sau dificultăţile de concentrare. MagneVie Express® se adaptează perfect ritmului de viaţă alert, putând fi administrat oriunde, oricând, datorită formei sale moderne de granule orodispersabile”, declară Iulia Roşian, Director Consumer HealthCare Sanofi România. 


„Femeia MagneVie Express® este colega de facultate care îţi dă cursurile, studenta care caută sala de seminar, prietena care te însoţeşte în mall, fata pe care o vezi în club, iubita ideală, sora care este mereu aproape. Stilul ei de viaţă necesită însă multă energie şi poate conduce la suprasolicitare. MagneVie Express® o ajută să facă faţă cu brio provocărilor stilului de viaţă. Pentru zile pline, dar senine!”, completează Simona Mănăloiu, Brand Manager Sanofi CHC. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu