MedLife demareaza un nou program de dezvoltare regionala si îsi propune sa devina primul operator medical cu acoperire nationala




Compania estimează pentru 2014 investiții de 6 milioane de euro și o cifră de afaceri care variază între 81 și 83 milioane euro
MedLife dă startul unui nou program de dezvoltare regională și anunță deschiderea a 4 hyperclinici noi în orașe cu peste 250 mii de locuitori, după cum urmează Galați, Iași, Constanța și Cluj-Napoca.

Potrivit reprezentanților companiei, clinicile noi anunțate urmează să fie inaugurate până la finele anului 2014, investițiile pentru acestea fiiind de aproximativ 4 milioane euro.

Adițional obiectivului de extindere la nivel național, reprezentanții companiei își propun să lanseze în 2014 Cardul de Sănătate MedLife, un nou produs prin intermediul căruia orice pacient beneficiar al serviciilor MedLife va avea la dispoziție întregul istoric medical.

Pentru anul acesta compania estimează un profit operațional de 12 milioane euro și o cifră de afaceri care variază între 81-83 milioane euro, diferența fiind pusă în balanță de evoluția macroeconomică, dar și de valoarea fondurilor decontate de CNAS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu