Iniţiative moderne în managementul spitalelorManagerul spitalului din Buhuşi, dr. Mohanad Toron, a primit Diploma "Inițiative moderne în managementul medical", pentru atragerea şi coordonarea primei informatizări probono cu software medical, din România. Premiul a fost acordat în cadrul evenimentului Gala Premiilor Medicale, din 9 Decembrie, organizată de Oameni şi Companii. 

"Ne fixăm întotdeauna obiective şi avem iniţiative îndrăzneţe. Este singura modalitate prin care vom reuşi să livrăm servicii medicale la standarde occidentale în România şi nu ar trebui să ne blocheze lipsurile. Informatizarea spitalului cu ARMONIA®sanita, a dus la creşterea calităţii serviciilor medicale oferite de unitatea noastra, micşorarea timpului de aşteptare pentru pacienţi şi în final un act medical de calitate.
 
Colaborarea cu Dedalus Teamnet a cântarit mult şi în procesul de acreditare CONAS şi certificare ISO 9001. Recomand informatizarea cu software medical tuturor spitalelor care se află în curs de acreditare CONAS şi celor care vor să ofere pacienţilor servicii medicale de calitate."  Mohanad Toron, Manager Spital Buhuşi

Spitalul din Buhuşi a obţinut în 2013 prima informatizare cu software medical, din România, finanţată şi realizată de compania Dedalus Teamnet. Pentru pacienţii din Buhuşi, această iniţiativă reduce timpul de aşteptare şi creşte siguranţa bolnavilor în circuitul intra-spitalicesc prin o mai bună gestionare a datelor medicale.
 
Medicii au acces rapid la istoricul medical, la investigaţiile şi explorările funcţionale realizate în spital, la tratament şi parametrii stării de sănătate, având datele pentru a lua decizii informate. Sistemul asigură şi o comunicare transparentă cu celelalte secţii şi compartimente din spital, pentru tratarea pacienţilor în mod colaborativ.

Reprezentanţii companiei Dedalus Teamnet vorbesc despre rolul managementului de spital în implementarea unui sistem informatic:
 
"Managerii de spitale sunt promotorii schimbării sistemului de sănătate. Iniţiativele lor sunt cele care vor forţa creşterea calităţii serviciilor din spitale, dincolo de lipsurile existente în România. Vom continua să le oferim instrumente prin care să îşi îmbunătăţească indicatorii de performanţă şi să ofere servicii medicale mai bune sau măcar comparabile cu cele din privat." Filippo di Marco, Vice President of the Board Dedalus Teamnet

Sistemul informatic implementat la Buhuşi acoperă integral fluxurile de lucru dintr-un spital : Programare Pacienţi, Spitalizare, Laborator, Farmacie, Managementul Blocului Operator, Ambulatoriu, DRG, Clinica, Terapie etc. Note ale doctorilor, imagini, trimiteri pentru chimioterapie, teste laborator şi alte tipuri de date sunt stocate într-un singur loc, astfel încât toţi cei care participă la serviciul medical să aibă o perspectivă clară, completă, asupra stării de sănătate a pacientului.

Valentina Olaru
Marketing Leader Dedalus Teamnet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu