Conferința Internațională Progrese în Uro-Oncologie IV Cluj-Napoca, 25-28 septembrie 2013


În perioada 25-28 Septembrie 2013, Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” si Institutul European de Oncologie din Milano, organizeaza la Cluj a patra editie a Conferintei Internationale “Progrese în Uro-Oncologie”.

Aceasta manifestare, care a devenit o tradiție, are două scopuri: încurajarea abordării multidisciplinare în urologia oncologică și alinierea activității medicale din Europa de est la standardele europene dezvoltate în occident.

Conferința va beneficia de prezența a peste 40 de personalități medicale din 13 țări care vor susține importante comunicări în domeniu. Participații vor putea urmări în direct, simultan intervenții chirurgicale (robotice, laparoscopice standard, laparoscopice 3D sau prin HIFU și radiofrecvență) transmise din sălile de operație ale Spitalului Clinic Municipal Cluj-Napoca și Institutului European de Oncologie din Milano.

Locul de desfășurare va fi Aula Magna “Iuliu Hațieganu” a Universității de Medicină și Farmacie de pe strada G. Marinescu nr 23.

În paralel, în prag de an nou universitar, se va desfășura prima conferință a Asociației studențesti de chirurgie robotică urologică (SARUS).

Pentru mai multe detalii va invităm să accesați: http://roboticurologycluj.ro/2013/

         



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu