Spitalul MONZA – Centru Cardiovascular


 Susținut de un renume câştigat în cei 30 de ani de existență pe piața medicală din străinătate, dotat cu cea mai inovatoare tehnologie a momentului şi centrat pe servicii medicale personalizate de înaltă calitate, Grupul Spitalul Monza şi-a făcut intrarea în sistemul medical privat românesc, având alături o echipă de profesionişti devotată necesităților pacientului.

Spitalul Monza Bucureşti oferă servicii personalizate şi specializate de chirurgie cardiovasculară pentru fiecare pacient în parte, rezolvând problemele de sănătate printr-un circuit medical standardizat şi complet de diagnosticare, tratare şi recuperare. În cadrul politicii Spitalului Monza, calitatea prestațiilor medicale este dată şi de relația medic-pacient.

”Spitalul Monza Bucureşti îşi centrează activitatea pe sănătatea pacientului şi vine în întâmpinarea acestuia cu servicii integrate de tratament şi diagnostic. Secția de Cardiologie Intervențională, dotată cu 2 săli performante de angiografie, asigură calitatea, precum şi rapiditatea serviciilor medicale pe care le oferim pacienților noştri. De asemenea, personalul medical de înaltă competență profesională oferă asistență medicală la cele mai înalte standarde, 24 din 24 de ore, ”, a declarat Massimo De Salvo, Preşedinte Grupul ”Spitalul Monza”.

Spitalul Monza Bucureşti este o unitate medicală modernă, ultraspecializată în chirurgia cardiovasculară, care oferă o simbioză perfectă între dotarea la standarde internaționale şi unii dintre cei mai renumiți medici din România în domeniul cardiologiei. De asemenea, intervențiile chirurgicale minim invazive şi invazive cardiace, vasculare, precum şi de chirurgie generală, realizate la standarde de maximă performanță în cadrul Spitalului Monza Bucureşti – Centru Cardiovascular, sunt o caracteristică de bază a spitalului.
 
”Intervențiile realizate în cadrul secției de cardiologie intervențională sunt dintre cele mai dificile şi implică o abordare integrată a patologiei fiecărui pacient în parte. Din acest motiv, în realizarea acestor proceduri, există o strânsă colaborare cu departamentul  de cardiologie, chirurgie cardiacă şi chirurgie vasculară. Excelența serviciilor medicale pe care Spitalul Monza Bucureşti le pune la dispoziția bolnavului, este susținută atât de o echipă de specialişti cu experiență în practica medicală curentă, cât şi de echipamentul medical de ultimă generație care asigură calitatea şi siguranța actului medical la standarde internaționale”, a declarat conf. dr. Dorin Ionescu, Director Medical Spitalul Monza.

Pentru o diagnosticare eficientă, tehnologia trebuie să fie la cel mai înalt nivel de performanță. Departamentul Cardiovascular este dotat cu două săli performante de angiografie, dar şi cu un ambulator de recuperare cardiologică. Departamentul de Radiologie şi Imagistică Medicală are în componenţă aparate de tomografie computerizată  şi rezonanţă magnetică, unele dintre cele mai performante existente în prezent în România. Toate procedurile care se realizează în cadrul spitalului permit o ”scanare personalizată” a pacientului, în funcție de profilul său patologic, pentru un diagnostic eficient.

Grupul ”Spitalul Monza” reprezintă de ani de zile, în Italia, un nume de prestigiu în domeniul serviciilor medicale private. Deținând un lanț de 10 spitale şi policlinici de referință, Grupul ”Spitalul Monza” oferă pacienților servicii specializate şi ultraspecializate pe principalele afecțiuni întâlnite în rândul populației. Calitatea actului medical este dată de experiența extrem de mare a medicilor care lucrează zi de zi în slujba pacienților,  precum şi de dotarea cu cele mai avansate echipamente medicale existente pe piață.

Astfel, cele două componente, partea umană şi tehnologia, se îmbină perfect pentru un diagnostic şi tratament adecvat pentru fiecare persoană în parte.

În România, Spitalul Monza este prezent în sistemul medical privat de la sfârşitul anului 2012, dezvoltând centre de excelență, atât în domeniul chirurgiei cardiovasculare, cât şi în domeniul ortopediei. În cadrul Spitalului Monza Bucureşti mai sunt disponibile pacienților servicii integrate de medicină internă, chirurgie generală, precum şi din sfera altor specialități.
____________________________________________________________________________
 
Spitalul Monza - Centru de excelență în chirurgia cardiovasculară.
Pentru mai multe informații despre serviciile oferite de Spitalul Monza, vă invităm să accesați site-ul www.spitalulmonza.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu