Un succes al medicinei româneşti, BIOSTEM

Dl dr. CĂTĂLIN LUCA  tel. 0752/152.970, 0752/152.971,
e-mail: contact@bionaturaplus.com, www.bionaturaplus.co
m



A fost creat special pentru a ameliora numeroase boli, fără efecte secundare, extrem de eficient, de către Laboratoarele româneşti Bionatura Plus. Numele lui este BIOSTEM şi este un produs natural 100%, care ajută organismul să se regenereze. Evident, un succes al medicinei româneşti, iar câteva detalii despre BIOSTEM am aflat de la dl dr. Cătălin Luca, unul dintre medicii care folosește de multă vreme cu succes acest tratament.

 Domnule doctor Catalin Luca spuneaţi că este un produs creat din plante. Mai exact, despre ce este vorba? 

BIOSTEM este realizat doar din substanţe precum MSM şi glucozamină, alge - alga Afa, alga Chlorella, spirulină, ciuperci - ganoderma, cât şi plante medicinale cu rol de stimulare a regenerării celulare, precum gheara-mâţei, coada calului, soc, urzică albă, gheara-diavolului, echinacea, aloe ferox, frunze de mesteacăn şi altele.

Pentru ce afecţiuni recomandaţi BIOSTEM?  

Nu există cred nicio boală pentru care BIOSTEM să nu fie potrivit. Am avut nenumăraţi pacienţi cu diabet, unii dintre ei ajunseseră deja să-şi administreze insulină. Au reuşit, în urma tratamentului cu BIOSTEM, să reducă doza şi să menţină glicemia în valori normale. Ba, chiar unii au reuşit să elimine total insulina. Am întâlnit paciente, cu formaţiuni tumorale la nivelul sânilor, uterului şi ovarelor, cărora medicii le-au spus că doar operaţia le poate salva. După tratamentul cu BIOSTEM, formaţiunile tumorale au fost eliminate, în locul lor apărând un ţesut nou, sănătos. Recomand BIOSTEM pacienţilor cu adenom de prostată, care urinează des noaptea, celor cu probleme cardiace grave. Am avut pacienţi cu stenturi, cu dureri de inimă la efort infim, dar care şi-au reluat viaţa normală imediat după ce au urmat tratamentul cu BIOSTEM. De asemenea, celor care respiră cu ajutorul aparatului cu oxigen, deci cu grave probleme pulmonare. BIOSTEM previne infarctul miocardic, reduce frecvenţa crizelor cardiace, este un adjuvant în tratarea infecţiilor cu virusuri (HIV, virusul Herpex Simplex, HPV), ajută la combaterea proceselor degenerative, este indicat împotriva tulburărilor hormonale diverse, îmbunătăţeşte tranzitul intestinal, împiedică depunerea colesterolului pe vasele de sânge, ajută la prevenirea formării nisipului şi a pietrelor la rinichi, ajută la întărirea părului şi a unghiilor.
Ce alte tratamente naturale recomandaţi?

Folosim şi alte produse naturale, cu efecte de excepţie asupra sănătăţii generale a organismului. ACTIV PROTECT ZEOLIT curăţă şi absoarbe tot „balastul“ din organism, pe care îl elimină prin tractul digestiv. Zeolitul eliberează drumul pentru substanţele active din BIOSTEM, dar în acelaşi timp curăţă organul ţintă de toxine şi de tot ce nu este bun în el. 

Folosim, de asemenea, OXIGENARE CELULARĂ. Celulele sănătoase au o membrană care reglează cantitatea de oxigen ce intră în ele, permiţând să treacă doar atât cât este necesar. Atunci când membranele celulelor tumorale sau îmbătrânite nu mai funcţionează corespunzător şi oxigenarea celulară devine deficitară, acestea au nevoie de oxigen. În momentul în care dispun de o cantitate suplimentară de oxigen, celulele sănătoase iau oxigen cât au nevoie, iar cele bolnave nu se pot apăra împotriva oxigenului, el intrând în celula bolnavă şi distrugând-o. De aceea avem nevoie de OXIGENARE CELULARĂ, care reglează cantitatea de oxigen asimilată de fiecare celulă, ajutând celulele să absoară doar atât oxigen cât au nevoie. Din experiența mea ca medic, am observat că această combinație de BIOSTEM, ACTIV PROTECT ZEOLIT și OXIGENARE CELULARĂ este ideală pentru tratarea majorității afecțiunilor cu care se confruntă pacienții mei. 

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu