Buze frumoase în armonie cu chipul tau




Fiecare femeie își dorește un zâmbet perfect pentru că știe că acesta poate dezvălui multe detalii! Buzele cu aspect natural, pline, frumos conturate pot să aducă orice zâmbet aproape de perfecțiune și poate tocmai de aceea cea mai dorită metodă de remodelare facială este corecția buzelor!
 
Ceea ce o face pe femeie frumoasă este unicitatea, fiecare trăsătură a chipului ei în cel mai mic detaliu trebuie cunoscută și pusă în valoare!  Proporțiile și echilibrul feței se supun unor formule pe care numai natura le cunoaște, însă frumusețea în accepțiunea noastră, a fiecăruia, este diferită.

Cine își dorește de fapt aceste mici “corecții” de ordin estetic? Apelăm la ele pentru că se poartă, este la modă, avem nevoie de ele? Ne dau mai multă încredere în noi, ne fac mai frumoase? Ne supunem la riscuri?
 
La vârste tinere ne pot deranja lipsite de volum, buza superioară este prea subțire comparativ cu cea inferioară, există o asimetrie între jumătatea stângă și dreaptă a buzei, am vrea ca zâmbetul să scoată în evidență dantura frumoasă pe care o avem sau conturul buzelor să fie mai bine definit.
 
Cu trecerea anilor “perfecțiunea” din tinerețe începe să capete noi dimensiuni. Pierdem elasticitatea și tonusul pielii, pierdem țesutul gras de la nivelul feței și implicit volumul buzelor, apar riduri în jurul gurii, coboară colțurile gurii și se formează șanțuri spre bărbie. Toate acestea sunt consecințele inevitabile ale procesului de îmbătrânire, dar nu sunt de neglijat nici efectele stilului nostru de viață, orele în exces petrecute la soare, fumatul, alimentația nesănătoasă, variațiile îngreutate duc în timp la subțierea pielii și pierderea fermității acesteia.

Redimensionarea buzelor și a zonei din jurula cestora poate aduce beneficii semnificative asupra imaginii femei în ansamblu în numai cateva minute, identificând împreună cu dumneavoastră exact detaliile care vă deranjează și corectând punctual.

Acidul hialuronic folosit în refacerea volumului buzelor și rejuvenarea pielii din jurul lor este o substanță prezentă natural în organism, care menține vitalitatea și tonusul țesutului cutanat, iar utilizarea în scop estetic este sigură, fără risc de reacții alergice, produsul fiind de origine non animală,  sintetizat în laborator. Este un gel disponibil în variante multiple, de consistențe diferite, pentru ca fiecare pacientă să beneficieze de alegerea potrivită pentru zona de corectat, efectul fiind unul natural. 

Tehnica de introducere a acidului hialuronic este minim invazivă, prin injectare cu ac fin sau canulă, în maimulte planuri, riscul de a face mici vânătăi fiind astfel redus. Înaintea tratamentului se aplică o cremă anestezică, gelul cu acid hialuronicconține anestezic, așadareste o procedură complet nedureroasă! Rezultatele se observă imediat, produsul rămâne în țesuturi pentru o perioadă de 3-6 luni după prima injectare, după repetare această perioadă crește, fiind necesare mici corecții la 9-12 luni.

Consultul prealabil oricărei intervenții estetice este esențial în înțelegerea dorințelor și așteptărilor pacientei, scopul final fiind obținerea unor rezultate cât mai apropiate de trăsăturile definitorii ale feței și personalității sale, iar zambetul frumos și anii șterși de pe față să fie îndeplină armonie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu