Software-ul medical, motorul performantei în instituţiile medicale

    Dedalus TeamNet, furnizor al suitei de software medical ARMONIA®, a participat in calitate de partener la Conferinţa Management Performant în Instituţiile Medicale din România,  eveniment care se adreseză managerilor de spitale.

    Decizia de participare la acest eveniment este strâns legată de obiectivul comun de a creşte calitatea serviciilor şi performanţa financiară din cadrul instituţiilor medicale publice şi private:

    "Motorul pentru un management performant în spitalele din România constă într-o infrastructură IT&C puternică. Rolul unui sistem informatic integrat este să pună la dispoziţia managementului indicatorii medicali şi financiari, astfel încât să poată lua decizii corecte în timp util.
 
    Interesul pentru un management medical performant ar trebui să fie unul crescut, în condiţiile în care buna gestionare a resurselor în spital se reflectă în servicii mai bune pentru pacient. De aici derivă interesul nostru pentru astfel de iniţiative, menite să crească calitatea serviciilor medicale din România." Emilian Costaş, Director General Dedalus TeamNet

    Dedalus TeamNet vine în sprijinul echipei manageriale din spitale şi clinici prin ARMONIA®sanita, sistem software integrat, care acoperă toate punctele strategice - medical, financiar contabil, resurse umane, gestiune, achiziţii publice, bloc alimentar, raportări statistice, raportări DRG, SIUI şi alte raportări pentru CNAS, CASJ, DSP, MS si configurarea de rapoarte noi la solicitarea echipei manageriale.
 
    Sistemul încorporează "Bune practici Medicale", dobândite în decursul a 20 de ani şi peste 550 de implementări, astfel încât spitalele din România să se alinieze standardelor internaţionale de lucru în domeniul medical.
 
    În plus, soluţiile informatice oferite de către Dedalus TeamNet contribuie la reducerea costurilor şi la identificarea cu acurateţe a pierderilor, pot fi adaptate la specificul fiecărei unităţi medicale şi permit îndeplinirea criteriilor de acreditare CONAS.
 
    Managementul are acces la orice tip de raport prin Business Intelligence, în timp ce raportările obligatorii din punct de vedere legal sunt adaptate în timp util la modificările legislative.

    Conferinţa Management Performant în Instituţiile Medicale din România în 2012 are loc în perioada 26-28 septembrie la Bucureşti, în cadrul hotelului InterContinental. Evenimentul îşi propune să reunească peste 60 de manageri de spitale din România, cu scopul de a împărtăşi din experienţa lor prin prezentarea de studii de caz şi bune practici în management medical şi managementul performaţei.

    Cosmin Chindriş, manager de proiect în cadrul Acumen Integrat, consideră ca
 
    „Acest eveniment aduce în prim plan patru perspective asupra managementului din instituţiile medicale din România. Va fi prezentată perspectiva instituţiilor private de sănătate, a spitalelor publice, a evaluatorilor din comisia de acreditare CONAS şi perspectiva consultanţilor din acest sector. Prin acestă iniţiativă, dorim să contribuim la creşterea nivelului de expertiză în cadrul instituţiilor medicale din România, prin diseminarea de bune practici în ceea ce priveşte managementul performanţei în sectorul medical.”

www.dedalus-teamnet.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu